MILOŠ VUJANOVIĆ: Čast mi je kad me porede s Nikolom Rokvićem, on je moj brat!

Zet Zorice Brunclik ove sezone deo je emisije "Pusti brigu", koja u nedelju startuje na Kurir televiziji od 16.10 časova, a gde on sa svojim bendom ispunjava muzičke želje gostima.

Ana Paunković, Nemanja Nikolić

 Pevač Miloš Vujanović ove sezone deo je emisije "Pusti brigu", koja u nedelju startuje na Kurir televiziji od 16.10 časova, a gde on sa svojim bendom ispunjava muzičke želje gostima.

Nemanja Nikolić 

Nekadašnji takmičar u "Zvezdama Granda" je u razgovoru za Kurir podelio svoje iskustvo, otkrio kako se slaže sa taštom Zoricom Brunclik i tastom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a posebno se osvrnuo na to što ga porede sa Nikolom Rokvićem.
- Prvi put imam priliku da učestvujem u ovakvom formatu i mnogo mi je lepo. Još uvek se nisam pokazao u muzičkom smislu, ali ćete zato u emisiji imati prilike da vidite moj pravi muzički izražaj. Vredno radim na karijeri, pripremam nove pesme, a stižem da budem i dobar suprug i otac.


Šta ti je donela estrada, a koje negativno iskustvo bi izdvojio?
- Vodim se time da sam mlad i da treba mnogo toga da pružim publici i estradi. Meni se mnogo lepih stvari desilo otkako sam ušao u muzički svet. Verujte mi da i ne osećam neke nedostatke jer ih nisam ni osetio. Iako možda ljudima deluje da tu ima svega i svačega, ja sve postižem i nemam loše iskustvo ni sa ljudima, ni na nastupima.
Kako je biti zet i kolega Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu?
- Savršeno! Mi živomo u haromniji. Mnogo cenim i poštujem Zoricu i Kemiša i velika su nam podrška. Kad zajedno nastupamo, ne mešamo porodičnu priču, već se trudimo da budemo profesionalci i da publici pružimo muzičko veče za pamćenje.
Mora da se oko nečega u kući posvađate.
- Nemam tu ekskluzivu da vam dam. Normalno je da se sukobe mišljenja oko nekih stvari, ali to je sastavni deo života.

Privatna Arhiva 


Kako se prije slažu?
- I tu su odnosi odlični. Da ne zvuči kao kliše "svi smo super, svi smo u odličnim odnosima", ali to zaista jeste tako. Porodica je sve. Njih dve se lepo slažu. Obostrana je ljubav, poštovanje.
Ti si rodom iz Gornjeg Milanovca, posećuješ li svoj kraj?
- U poslednje vreme nisam išao zbog posla i obaveza koje imam. Volim svoje mesto i uvek mi nedostaje. Pohvaliću vam se da sam nedavno dobio sinovicu, brat Marko radi na proširenju porodice i zaista smo velika familija.

Papilon Company 


Često te porede sa Nikolom Rokvićem kako vizuelno, tako i pevački.
- To mi je velika čast. On je momak za svaku pohvali. Svaka mu čast u svakom smilu te reči. Ispričaću vam jednu anegdotu. Sreli smo se na jednom događaju i on me je oslovio sa bratom. Verujte mi da sam osetio kao da sam deo njegove prave porodice

This browser does not support the video element.

Zorica Brunclik otkrila sve o ponovnoj udaji za Kemiša  Kurir