TRENER HAPOELA ODUŠEVLJEN KABOKLOM: Način na koji je napustio Partizan nije odraz njegovog karaktera!

Starsport

Trener Hapoela iz Tel Aviva, Stefanos dedas, ima samo reči hvale za brazilskog centra Bruna Kabokla koji je nedavno pojačao tim iz Izraela.

Svojim krajnje neprofesionalnim ponašanjem Kaboklo je u finišu prošle sezone žestoko razljutio navijače Partizana. Brazilac je usred finalne serije samoinicijativno napustio ekipu i otišao u Sjedinjene Američke Države, ali to nije bio kraj. Kako je još uvek bio pod ugovorom sa crno-belima, nakon sjajnih partija u dresu reprezentacije spekulisalo se da bi mogao da ostane u Partizanu. Utisak je da ni sam Kaboklo nije zna šta zapravo hoće. Izjavljivao je da želi da ostane i dokaže se u Partizanu, a nedugo nakon toga da je završio sa crno-belima.

Epilog je poznat, saradnja je okončana i Kaboklo je odlučio da karijeru nastavi u Haopelu koji je napravio ozbiljan tim za novu sezonu.

Trener Dedas oduševljen je Brazilcem.

"Jako dobar igrač i jako dobar izbor za naš tim. On ima sjajan karakter. Mislio sam da nije takav, ali sam istraživao mnogo i shvatio da je jako dobar momak. Način na koji je napustio svoj prethodni tim nije odraz njegovog karaktera i ponašanja", rekao je trener Dedas u jednom popularnom košarkaškom podkastu.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Partizan, grobari, arena, Evroliga  Kurir televizija