Radmila njegovu smrt nikad nije prežalila: Ono što je uradila u emisiji u čast njenog kolege je bio jedini momenat kada se tako nešto desilo na televiziji

Radmila je bila velika prijateljica ali i kuma preminulog glumca Bate Živojinovića. Njegova smrt je duboko pogodila i nikad ga nije zaboravila, a nakon njegove smrti gostujući u emisiji Ami G šou otkrila je neke detalje o glumcu ali i iznenadila sve kada je zapalila cigaretu usred emisije.

Damir Dervišagić

Radmila Živković  bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih, da bi otad igrala u nekoliko desetina filmova. Danas u ranim jutarnjim časovima glumica je preminula, što su potvrdili iz Narodnog pozorišta.

Radmila je bila velika prijateljica ali i kuma preminulog glumca Bate Živojinovića. Njegova smrt je duboko pogodila i nikad ga nije zaboravila, a nakon njegove smrti gostujući u emisiji Ami G šou otkrila je neke detalje o glumcu ali i iznenadila sve kada je zapalila cigaretu usred emisije.

Dragana Udovičić 

To se dogodilo po prvi put ali voditelj joj nije zamerio jer je razlog takvog postupka opravdan.

Pre nego što je zapalila, Radmila je rekla:

"Ovu cigaretu palim mom Bati. Neka ova cigareta izgori do kraja a Bata neće izgoreti nikad."

Podsetimo, glumica će večno biti upamćena po svojim ulogama a najpoznatije među njima su Naivko, Sabirni centar, Mrtav ’ladan i Polažajnik. Poznata je i po ulogama Đilde u TV seriji Srećni ljudi, Jovanke Ljutić u Stižu dolari, ali i po Ulici lipa, gde je igrala glavnu ulogu. Živkovićeva je svakako bila najpoznatija kao tetka Doka u velikom bioskopskom hitu Zona Zamfirova.