Ćerka Radmile Živković otkrila da je glumica dugo bila bolesna: "Moja majka preminula je jutros, posle teške bolesti..."

Bojana Bambić zamolola je za privatnost i da sve bude dostojanstveno.

Damir Darvišagić

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Vest je potvrđena iz Narodnog pozorišta, a sada se oglasila i glumičina ćerka

Damir Dervišagić  Glumica Radmila Živković preminula je rano jutros u Beogradu

"Majka mi je preminula jutros u 10.34 časova u bolnici posle duge i teške bolesti. Teško mi je i zamolila bih sve medije da poštuju privatnost naše porodice u ovim teškim trenucima. Da sve bude dostojanstveno bas onako kao što je ona živela" kaže Bojana Bambić za Informer.

Podsetimo, glumica je ranije imala zdravstvenih problema. Radmila Živković je imala zdravstvene smetnje pre pet godina zbog kojih je sedam dana provela u bolnici Sveti Sava.

- Uoči "Ministarke" u kojoj zajedno igramo, mama je doživela prolazno moždano oštećenje praćno neurološkim ispadima koji se brzo i potpuno povlače. On najčešće prethodi moždanom udaru i jedan je od ozbiljnih singala da se treba više posvetiti zdravlju. Na sreću, svi su reagovali brzo i profesionalno i mama je narednih sedam dana provela u bolnici Sveti Sava na svim mogućim ispitivanjima, koja su se pokazala da je, bogu hvala, sve u najboljem redu. Oporavlja se i po savetima doktora izbegava stres i nerviranje. Kažem joj da sada mora da vodi život u balonu, bez negativnih spoljnih uticaja, i da rešava sudoku - rekla je tada Bojana Bambić za "Gloriju".

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sahrana Siniše Pavića u Vlasotincu  Kurir