Ana dobila otkaz zbog menstruacije, a ljudi je isprozivali: "Ne izmotavaj se, strašno si razmažena"! Zbog ove objave nastao haos!

Profimedia

Jedna Ana, koja na Tik Toku ima nalog "anavojna", ispričala je kako je zbog mesečnog ciklusa dobila otkaz na poslu, a ova njena objava izazvala je buru komentara i žestoku raspravu koja se zahuktala naročito između pripadnika "lepšeg" i "jačeg" pola.

Tik Tok Printscreen, anavojna 

- Desilo se to da sam se pojavila na poslu i dobila sam ciklus. Imala sam tolike bolove da mi čak ni tableta nije pomogla. Poslala sam gazdarici poruku i otišla kući. Posle toga sam otišla do prodavnice da kupim sve što mi treba, ali gospođa me je videla u tržnom centru i napisala mi poruku: "Jel su ti bolovi popustili hodanjem po tržnom centru?!", a onda posle toga i: "Završila si sa nama" - ispričala je ona i dodala: "Eto, toliko o tome, nek se i ovo nekome desi".

U opisu snimka je dodala: "Da li se ikad ikom ovo desilo? I, zašto žene nemaju slobodan dan mesečno kada dobiju ciklus?".

Shutterstock 

Međutim, ova njena, na prvi pogled, ničim posebno provokativna objava, iznedrila je žustru raspravu u komentarima.

- Videla te da se šetkaš po centru! Ko još kupuje uloške kad već dobije, ne izmotavaj se! - napisao je jedan Dejan u komentarima poručivši ovoj devojci da je jako razmažena.

Momak koji se potpisuje kao Džek se dosetio da žene često otvore i porodiljsko bolovanje, a onda se provode.

- Devojka iz firme otišla na porodiljsko nakon dva meseca trudnoće, a u 8. mesecu trudnoće eno je u svatovima. U štiklama i skače. A kao navodno mora biti kući i održavati trudnoću.

I drugi muškarci su se iščuđavali što nije nekog poslala po to što joj treba i pitali se da li je baš morala da ode u tržni centar.

Sa druge strane, ovu devojku su podržale mnoge žene. Jedna je čak ispričala da je imala ista iskustva.

- Šta je sa ljudima po komentarima?! Devojka je imala jake bolove, pa šta ako je otišla da uzme sve što joj je potrebno?! Gazdarica se jako bahato i bezobrazno ponela, to je suština! - bio je jedan od komentara podrške oko ove teme koja je, po svemu sudeći, uzburkala strasti.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

devojka dobila otkaz  TikTok/brielleybelly123