Trik zlata vredan: Kako da pogledate nečiji Instagram story, a da se to ne vidi

Postoji nekoliko trikova kojima možete prevariti Instagram kako ne bi generisao da ste pogledali nečiji story. Evo kako proći nezapaženo.

Shutterstock

Objavljivanjem Instagram story-ja sadržaj postaje dostupan pratiocima samo 24 sata. Nakon isteka vremena, story ide u arhivu korisnika i više nije vidljiv drugima.

Međutim, što ako objavljen story pobudi vašu znatiželju, ali i dalje ne želite da osoba zna da gledate njene objave?

Nažalost, Instagram nema opciju koja vas čini nevidljivim na popisu ljudi koji su pogledali vaš story, ali ipak postoji nekoliko načina da ipak vidite objavu, a da vas Instagram ne izdvoji.

Shutterstock 

Isključite internet

Internet je neophodan za pregled sadržaja na Instagramu, tako da bez interneta Instagram ne može da generiše i prosledi informacije o radnji koja se izvodi bez interneta.

Da biste pogledali story anonimno, idite na aplikaciju na svom mobilnom i idite na story koju želite da vidite. Nakon toga, pre nego što se story potpuno učita, isključite internet ili pokrenite način rada u avionu.

Shutterstock 

Objava će biti prikazana, a Instagram neće generisati vaše gledanje, tako da nećete biti pronađeni na listi za prikaz.

Međutim, ako je osoba objavila nekoliko storyja, moći ćete da vidite samo deo, ali uvek možete da pokušate da ponovite postupak s ostatkom sadržaja.

Pokušajte da samo “zavirite”

Ova tehnika funkcioniše samo ako već pratite osobu koja je objavila story.

Shutterstock 

Kada se story te osobe pojavi u streamu, kliknite na story pre, pauzirajte, a zatim nežno povucite prema priči koju želite da pogledate. Pazite da samo delimično otvorite priču, inače će vas Instagram primetiti.

 Izvor: N1info/Kurir/Darko Mulic