OGLASIO SE ČOVEK KOG JE NOVAK JAVNO PROZVAO JER MU NIJE ISPUNIO ŽELJU! "Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!"

Printscreen / Twitter / frani2312

Novak Đoković bio je deo spektakla u Bugarskoj gde je odigrao revijalni meč s Grigorom Dimitrovim, a takođe je zabavljao publiku i učestvovao u raznim zanimljivim aktivnostima. Ipak, na samom meču protiv Dimitrova Đoković je javno prozvao di-džeja jer mu nije pustio pesmu koju je želeo.

- Di-džej, probudi se! Slušaj me dobro, di-džej, slušaj me! Dva sata sam na terenu, nijednom nisi pustio "Luda po tebe". Nijednom! 'Ajde bratko, pusti jednom. Samo jednom! 30 sekundi, 20 sekundi. 10 sekundi, 'ajmo. Tri dana sam se spremao da pevam "Luda po tebe". Nemaš? Je l' može neko da se poveže ovde sa blututom - rekao je Novak tada i nasmejao sve prisutne.

Sada se di-džej Martin sa kojim je Novak imao raspravu oglasio i za bugarske medije objasnio čitavu situaciju.

- Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Na kraju događaja, ispostavilo se da sam bio na najglupljem mestu. Kada je prišao i tražio tu pesmu, niko od ekipe nije znao šta da radi. Imao sam sreću što su kamere bile uprte u mene. To što sam puštao bilo je potpuno podređeno onome što ova osoba voli. U sali su bili Novak Đoković i Grigor Dimitrov, i mislite da ja odlučujem šta ću puštati? Niko mi ne ostavlja takvu odluku. Imam izjavu od menadžmenta Grigora Dimitrova da su veoma zadovoljni aranžmanom - rekao je on, pa dodao:

- Izuzetno sam ponosan što sam pozvan na ovaj događaj. Pripremao sam se i naišao na intervju sa Đokovićem u kojem govori da mu je omiljena pesma 'Easy Lover'. Znao sam njegov muzički ukus, jer sam se interesovao za ono što ta osoba voli, i čitav moj set je prilagođen tome. Pesma koja mu se svidela bila je u mom setu. Takođe sam puštao bugarski funk, što je muzika koju voli. Rekli su mi da će Kamelija biti posebno pozvana na "after party" da ga iznenadi. Organizatori su to pripremili.

Na kraju je usledila promena plana.

- Nakon 11 sati, takođe sam bio pozvan na "after party" da puštam muziku i obavešten sam da će i on biti tu, kao i Kamelija, da peva tu pesmu. Zabava je otkazana i otišli su u veći klub. Očigledno im je trebalo više prostora, pa je Kamelija otišla tamo. Organizatori su se potrudili da čuje tu pesmu - zaključio je bugarski di-džej.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Navijači čekaju Novaka i Grigora  Kurir