PAPARACO! Nakon mnogo vremena uslikali smo čuvenu rokerku: Pokušala da se sakrije, a evo gde je bila! Ovako danas izgleda Viktorija

Snežana Mišković Viktorija nakon mnogo vremena ponovo u javnosti.

Damir Dervišagić

Rokerka Snežana Mišković Viktorija nakon učešća u rijalitiju "Zadruga", povukla se iz javnog života, a naš paparaco uslikao ju je sinoć nakon mnogo vremena kada se pojavila u pozorištu "Odeon". Đino Vaneli održao je koncert u Beogradu, a Viktorija ovo veče nije mogla da propusti pa se pojavila nakon treće pesme od početka koncerta.

Dragan Kadić 

I dok su svi sedeli u sali, i uživali u glasu čuvenog kanadskog pevača, primetili smo dobro poznato lice kako užurbanim koracima ide da zauzme svoje mesto u publici. Ona se smestila u prvom redu, a kako smo mogli da primetimo došla je sama. Iako je pokušala da izbegne paparace i medije, mi smo uspeli da je uslikamo dok je uživala u koncertu. Mnogo vremena nismo imali prilike da sretnemo čuvenu rokerku, ali ona se za svo to vreme nije mnogo promenila.

Kurir 

Kurir 

Podsetimo, Viktorija je bila jedna od najpopulatrnijih pevačica osamdesetih, međutim njena karijera krenula je nizbrdo kada se odala porocima. Nakon toga ušla je u dva rijalitija, a posle toga s epotpuno povukla iz javnosti.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 387  Kurir TV