OVO JE PREDRAG KOJI JE UGUŠIO RADMILU, PA SE OBESIO NASRED DVORIŠTA: Komšije otkrile detalje ubistva i samoubistva: Žao mi je... (Foto)

Shutterstock, Društvene Mreže

Predrag Ivanović (67) jutros je, kako se sumnja, jastukom ugušio svoju nevenčanu suprugu Radmilu S. (64), a potom se obesio u dvorištu njene kuće u kojoj su zajedno živeli u selu Selavac kod Smederevske Palanke

Ubistvo i samoubistvo u jutarnjim časovima, kako saznajemo, otkrio je njihov komšija koji je prolazio pored kuće i video Ivanovića mrtvog nasred dvorišta sa kanapom oko vrata. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je na licu mesta pronašla i telo Radmile S. Uviđaj je trajao satima, a istraga koju vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu utvrdiće sve detalje ovog ubistva i samoubistva.

- Navodno, njih dvoje su se jutros posvađali. Sumnja se da je Predrag uzeo jastuk i njime ugušio Radmilu u kući njenih roditelja. Nakon što se uverio da ne diše, izašao je u dvorište, u šupi je navodno, našao kanap i obesio se - kaže jedan od meštana Selevca za Kurir i dodaje:

Društvene Mreže  Predrag Ivanović koji je ubio suprugu, a potom presudio sebi

- Žao nam je što je pukao i ubio Radmilu, a zatim presudio sebi. Možda su mogli sve lepom rečju da reše, a ako nisu mogli lepo, trebali su da se raziđu.

Meštani sela nadomak Smederevske Palanke kažu za Kurir, da je Predrag ranije radio keramiku u Mladenovcu. Znao je, prema njihovim rečima, da ide u nadnicu jer je bio vredan čovek, dok je ubijena Radmila pružala pomoć starijim osobama koje je čuvala po kućama. 

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

"ON JE KRIVAC SIGURNO, UBIO JE 3 ŽIVOTA!" Šok svedočenje meštanina za Kurir NA MESTU NESREĆE U PETKI: Sve se vidi na snimku  Kurir televizija