Usijale se društvene mreže ismevajući iPhone: 9 najbrutalnijih fora povodom novog iPhone-a 16 (foto)

Septembar je već 12 godina rezervisan za premijeru najnovijih pametnih telefona kompanije Apple. iPhone 16 je konačno u prodaji, na radost mnogih ljubitelja jabuke.

Printscreen

Ni ova godina nije izuzetak, te je tehnološki gigant iz Kupertina ranije na svom događaju svetu predstavio svoje iPhone 16 i iPhone 16 Pro uređaje, a sada su dostupni i široj javnosti.

Ovaj model doneo poboljšane performanse, unapređene fizičke dugmiće i nove funkcionalnosti koje korisnicima omogućavaju lakšu interakciju sa uređajem. iPhone 16 dolazi u osveženim nijansama boja koje su živopisnije u poređenju sa prethodnim verzijama. Pored toga, dual-kamera na poleđini je postavljena vertikalno, što podseća na dizajn viđen kod iPhone-a 12 iz 2020. godine.

Printscreen 

 Takođe, jedna od najvećih novina koju 16-ica donosi je Capture taster, osetljiv na dodir, smešten na bočnoj strani uređaja. Ovaj taster omogućava korisnicima brži i intuitivniji pristup različitim funkcijama telefona, od snimanja fotografija i video zapisa do aktivacije posebnih aplikacija. Ovaj novi sistem nudi lakšu kontrolu nad uređajem, eliminisanje potrebe za komplikovanim gestovima i omogućava korisnicima jednostavnije korišćenje kamere čak i u pokretu.

Biće nam dostupna četiri modela i to iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 PRO i iPhone 16 PRO MAX.

Kako nijedno predstavljanje novih modela ovog telefona ne može da prođe bez pažnje korisnika društvenih mreža, tako je bilo i ovoga puta.

Na X-u su se nizali komentari od toga da su telefoni gotovo identični kao prethodne generacije, do toga da se mora prodati plućno krilo kako bi se kupio model Pro Max.

U nastavku su najurnebesnije objave sa društvenih mreža povodom izlaska novog modela telefona sa logoom jabuke:

 Isto, ali drugačije: iPhone 15 i iPhone 16

 Iza kulisa pravljenja iPhone-a 16

  Nijedan Apple uređaj se ne pokreće bez šale

  Izvor: BIZLife/Kurir/Darko Mulic