"POBACALA JE NJEGOVU GARDEROBU PO DVORIŠTU, ISTERALA GA JE NA ULICU..." Komšije nakon stravičnog zločina kod Smederevske Palanke otkrile detalje

Meštani sela Selevac kod Smederevske Palanke otkrili za Kurir sve o nevenčanim supružnicima koji su jutros nađeni mrtvi

Shutterstock, Društvena mreže

Predrag Ivanović (67) ubio je jutros, kako se sumnja, svoju nevenčanu suprugu Radmilu S. (64) u selu Selavac kod Smederevske Palanke, a potom izvršio suicid. Meštani sela kažu za Kurir da su supružnici bili zajedno tri godine, kao i da su imali brojne nesuglasice koje su često narušavale njihov odnos, do te mere da su se i razilazili u nekoliko navrata.

Ubistvo i samoubistvo, dogodilo se jutros u porodičnoj kući Radmile S. kod Smederevske Palanke koja je tu živela nakon što se prethodno razvela od drugog supruga. Policiju je o svemu obavestio komšija koji je zatekao Ivanovića sa omčom oko vrata nasred dvorišta. Lekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt supružnika.

Društvene Mreže  Predrag Ivanović koji je ubio nevenčanu suprugu Radmilu S. a potom presudio sebi

- Ovo je katastrofa što se dogodilo! Neki u selu pričaju da ju je ugušio jastukom, a zatim je mrtvu izneo u dvorište. Uzeo je potom konopac i obesio se. Tela su nađena u dvorišti, bila su u neposrednoj blizini jedno drugog - kaže potresnim glasom komšija supružnika i dodaje:

- Imali su nesuglasice, ali to je sve moglo da se reši veoma lako, trebalo je da se raziđu ako nisu jedno za drugo, a ne ovako. Njih dvoje su prvo bili komšije, tačnije Predrag je sa porodicom živeo na 300 metara od Radmiline porodične kuće, ali je pre neke tri ili četri godine odlučio da ostavi ženu i doselio se kod Radmile. Na početku, navodno, nisu imali probleme, ali se zatim pročulo da se svađaju, čuo ih je neko od komšija. Radmila je bila pomalo čudna, nekako je želela da bude sve po njenom. Što naš narod kaže, ili će biti po njenom ili neće biti nikako. Takva je bila, jaka žena. Predrag je to znao i uvek su sevale varnice među njima.

Kako potom dodaje naš sagovornik, stvari su izmakle kontroli poslednji put pre godinu dana.

- Sećam se jesenas je to bilo, kada se Radmila nešto naljutila na Predraga, tada je uzela svu njegovu garderobu i bacala po celom dvorištu. Htela je da ga ponizi, isterala ga je iz kuće... Tada je njegov sin iz prvog braka došao po njega i jedno vreme je boravio kod njega u blizini Mladenovca. Mislio sam da se opametio i da se više neće pomiriti sa njom - kaže on i nastavlja:

Društvene Mreže  Predrag Ivanović

- Pričao sam sa njim kad je dolazio kod mene da mi pomogne oko obrezivanja voća, rekao je: "Ona je takva, pomalo teška, ali je volim". Razumem ja ljubav, ali opet ovo što se sada dogodilo to sigurno nije. Uništio je i njenu i svoju porodicu, odlučio je da ih više nema. 

Prema rečima drugih meštana, Radmila S. je radila kao negovateljica starijih osoba. 

- I ona je bila vredna i radna kao Predrag, ali oni očigledno nisu bili dobra kombinacija. Bilu su previše različiti. Znala je da ga isprovocira, svako bi poludeo, ali nikako ne opravdavam ovo što je sada uradio. Bio je dobar čovek, ali ko je on da nekome oduzme život? Ako mu se nešto nije sviđalo trebalo je da ode i da je ostavi - kaže komšija supružnika.

Istragu o ubistvu i samoubistvu vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu, koje je kako Kurir saznaje, naložili obdukciju tela kako bi se utvrdilo kada i kako je nastupila smrt pokojnika. 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"ON JE KRIVAC SIGURNO, UBIO JE 3 ŽIVOTA!" Šok svedočenje meštanina za Kurir NA MESTU NESREĆE U PETKI: Sve se vidi na snimku  Kurir televizija