Dnevni horoskop za 21. septembar: Ovnovima sleduju pohvale nadređenih, Blizanci u harmoničnim odnosima, Lavovima sve polazi od ruke, Vage napete

Pogledajte da kako su ove subote zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku

Shutterstock

Dnevni horoskop za 21. septembar donosi nam mnoštvo novina. Neki pripadnici Zodijaka osetiće podsticaj, a neki napetost u međuljudskim odnosima. Pogledajte šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak.

OVAN

Profimedia 

Ovnove koji se bave kreativnim zanimanjima ili rade u prosveti očekuju napredak i pohvale nadređenih. Pred vama je veoma konstruktivan razgovor s partnerom. Poći će vam za rukom da ostvarite važan zajednički cilj. Zubobolja, zapustili ste usnu duplju.

BIK

Profimedia 

Ovaj dan obeležiće finansijski dobitak, što će biti prirodna posledica vašeg mudrog poslovnog poteza odranije. Osećate sve jaču privlačnost prema osobi koju često viđate. Sada je pravi trenutak da joj priđete na drugi način. Potrebna je redovna kontrola urogenitalnih organa.

BLIZANCI

Profimedia 

Neočekivan splet okolnosti u okviru poslovne saradnje zahteva nov radni plan. Pripremite improvizovano rešenje. Planetarni aspekti podstiču harmoniju u vašem odnosu s partnerom. Između vas će oživeti stari žar. Ne podnosite hladnije vreme, prija vam toplota.

RAK

Profimedia 

Ovaj dan obeležiće poslovno putovanje u okviru kojeg ćete imati uspešne pregovore. Potpisivanje ugovora. Rakovi koji su u vezi žele da promene nešto u vezi s partnerom. U poslednje vreme između vas se pojavila distanca. Reumatski bolovi kao posledica degenerativnih promena.

LAV

Profimedia 

Povoljni aspekti daće vam dodatni podsticaj i ubrzati tempo vašeg poslovanja. Danas će vam sve poći od ruke. Slobodne Lavove danas očekuje romantičan susret na kojem će se prepustiti svim svojim čulima. Pojava očnog pritiska, posetite obavezno oftalmologa.

DEVICA

Profimedia 

Devicama koje nameravaju da sarađuju sa inostranstvom ili da putuju da tamo rade u ovom periodu pruža se jedinstvena prilika. Slobodne Device očekuje ljubavni sastanak sa osobom koju su nedavno upoznale. Romantična avantura. Pojava anksioznosti, obavezan je odlazak kod lekara.

VAGA

Profimedia 

Napetost u međuljudskim odnosima može da vam uzrokuje stres i nezadovoljstvo. Izborite se s tim stoički. Partner je postao distanciran i nedosledan u svojim izjavama. Nalazite se na pragu perioda krize poverenja. Prehlada, praćena temperaturom, obavezno se držite saveta lekara.

ŠKORPIJA

Profimedia 

Glavna tema ovog dana jesu finansije. Pruža vam se prilika da ostvarite veliku zaradu, i to posebno u saradnji sa inostranstvom. Veoma povoljan period na ljubavnom planu. Partner će vam prirediti lepo iznenađenje. Hormonska neravnoteža, regulišite je ishranom.

STRELAC

Matt Herring / Ikon Images / akg-images / Profimedia 

Ovaj dan doneće uspeh Strelčevima koji se bave finansijama i kreativnim zanimanjima. Očekuje vas finansijski dobitak. Nije preporučljivo da se danas upuštate u raspravu s partnerom, jer bi se sve moglo pretvoriti u svađu. Obratite pažnju na saobraćaj, mogući su lomovi.

JARAC

Profimedia 

Svoje poslovne tajne čuvajte od konkurencije jer bi neke informacije mogle da procure do pogrešnih ljudi. Novo poglavlje na ljubavnom planu očekuje slobodne Jarčeve. Poznanstvo s jednim veoma zanimljivim Rakom. Pesak u bubrezima, pojačajte unos vode.

VODOLIJA

Matt Herring / Ikon Images / akg-images / Profimedia 

Pred vama je uspešan finansijski period. Zahvaljujući dobrom osećaju za poslove, ostvarićete značajan dobitak. Ukoliko ste partneru nešto prećutali, ubrzo može doći do toga da budete otkriveni. Moguća je svađa. Više se krećite. Pokušajte da popodne iskoristite za boravak u prirodi.

RIBE

Profimedia 

Uspešno ćete završiti rad na jednom dugoročnom projektu. Očekuju vas pohvale i priznanja nadređenih. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz skladan period. Uskoro vas očekuje putovanje. Probavne smetnje, previše ste vezani za brzu, začinjenu hranu, otuda problemi.

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)  Kurir televizija