Kontroverzni par ponovo uhvaćen "na delu": Prošetali supermarketom, svi zureli u Bjankino novo izdanje, najviše pažnje privukao jedan njen nepristojni potez

Kim Kardašijan je insistirala na tome da reperova sadašnja partnerka Bjanka Ćensori mora da povede računa o svom autfitu pre decom

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je pre izvesnog vremena bivša supruga Kanje Vesta, Kim Kardašijan, insistirala na tome da reperova sadašnja partnerka Bjanka Ćensori mora da povede računa o svom autfitu pre decom, ovaj kontroverzni par ponovo je uhvaćen "na delu". 

Naime, slavni reper i australijska arhitekta uočeni su ove nedelje na porodičnom izletu u Tokiju u lokalnom supermarketu. Društvo su im pravili Kanjeovi sinovi Sejnt (8) i Psalm (5). 

/ Backgrid USA / Profimedia Pictured: Kanye West, Bianca Censori 

Po svemu sudeći Bjanka je odlučila da izignoriše zahtev Kanjeove bivše pa je supermarketom prošetal noseći providan, bež top naravno bez brushaltera pa je njeno bujno poprsje privuklo pažnju više nego inače. Sa topićem je ukombinovala biciklističke u istoj nijansi skroz pripijene uz telo, a na nogama je imala obuću koja je nalik crnim dokolonicama. Ovoga puta Bjanka je skretanje pažnje podigla na viši nivo pa su je paparaci uhvatili kako pokušava da namesti gaćice. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pictured: Kanye West, Bianca Censori 

Kanje je ostao dosledan svom stilu pa se pojavio u crnom duksu sa kapuljačom, bermudama u istoj boji, kao i prepoznatljivim sunčanim naočarima. 

Prema rečima stranih medija, Bjanka i Kim su dobrim odnosima i jedino što je upitno među njima jeste Bjankino oblačenje pred decom Sejnt (8) i Psalm (5), Nort (11) i Čikago (6) koju je dobila sa bivšom suprugom Kanje Vestom. 

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Vežbe Kim Kardašijan za veću zadnjicu  Youtube/Senada Greca