DVOJE DECE POVREĐENO U CENTRU BEOGRADA: Iz vrtića krenuli u organizovanu posetu muzeja, kada je na njih naleteo dostavljač hrane biciklom

Shutterstock

Dvoje dece je povređeno u centru Beograda kada je ih je udario dostavljač hrane na električnom biciklu i to na pešačkom prelazu. Incident se dogodio oko podneva kada su deca iz vrtića, uz pratnju vaspitačica, krenula u Narodni muzej.

Saobraćajna nezgoda se dogodila na uglu ulica Vase Čarapića i Dositejeve kada je 25 mališana privatnog vrtića "Kindergarden", uzrasta šest godina, krenulo u organizovanu posvetu u Narodnom muzeju.

Vozač autobusa je zaustavio vozilo kada ih je ugledao, ali je dostavljač na električnom biciklu preticao i proleteo kroz decu.

Dve devojčice su pale i prevezane su u Univerzitetsku dečju u bolnicu u Tiršovoj i nakon pregleda konstatovano je da jedna od njih ima povredu ruke i noge, a druga je prilikom pada zadobila povredu lica.

U toku je istraga.

Prema podacima Saobraćajne policije, u Beogradu prošle godine dogodilo nešto više od 14.000 saobrećenih nezgoda, a u pet situacija nezgode je izazvao upravo biciklista.

Kurir.rs/RTS

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BICIKLISTA NA KONJARNIKU IMAO VIŠE SREĆE NEGO PAMETI: Izbegao smrt 2 puta za nekoliko sekundi  Instagram