MEĐU POVREĐENIMA I DECA! Lančani sudar kod Novog Pazara, vozila SMRSKANA! (VIDEO)

U nesreći je učestvovalo dva automobila i kamion

Sandžak Danas

Pet osoba, među kojima i troje dece, povređeno je danas u sudaru do kog je došlo na magistralnom putu Novi Pazar - Sjenica, u mestu Vučiniće. 

Kako prenosi "Sandžak danas", u nesreći su učestvovala tri vozila – crveni automobil marke "golf IV", u kojem se nalazila porodica sa troje dece, automobil marke "škoda", dok je nesreću prouzrokovao kamion kompanije "AD Put" koji je prešao na suprotnu stranu puta i direktno se sudario s ovim vozilima. Do nesreće je došlo danas u 17.30 časova. 

Svi povređeni u nesreći su članovi jedne porodice koji su se u trenutku nesreće nalazili u "golfu". Povređeni su odmah prevezeni u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde im je ukazana prva pomoć. Lakše povrede koje su zadobili izazvale su olakšanje među zdravstvenim radnicima, s obzirom na težinu sudara.

Automobili su pretreli ozbiljna oštećenja, posebno "golf", koji je nakon sudara s kamionom potpuno uništen sa strane vozača. Informacije iz Opšte bolnice Novi Pazar potvrđuju da su svi povređeni prevezeni u bolnicu, gde im je ukazana medicinska pomoć. Srećom, njihove povrede su lakše prirode i njihovo stanje je stabilno.

Zbog nesreće, formirale su se kilometarske kolone, a saobraćaj se odvijao otežano. Na licu mesta intervenisali su pripadnici saobraćajne policije i hitne pomoći, dok su ekipe za vuču vozila angažovane za uklanjanje oštećenih automobila sa kolovoza.

Istraga o uzrocima nesreće je u toku, a saobraćaj će u ovom delu puta biti obustavljen do daljnjeg, dok se ne završi uklanjanje vozila i obezbrđivanje sigurnosti na putu.

Kurir.rs/Sandžak Danas

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Lančani sudar kod Batočine  Kurir