Poražavajuće vesti! Maleni Luka Rodić (4) se vraća sa lečenja u Turskoj zbog pogoršanja zdravstvenog stanja

Humanitarni bazar, koji je bio namenjen za Luku, biće održan u subotu ispred Metroa

Budi Human

Luka Rodić (4), koji je bio na lečenju u Turskoj zbog tumorske promene gornjeg pola desnog bubrega i tumor u zadnjoj lobanjskoj jami, vraća se za Srbiju zbog lošeg zdravstvenog stanja i nemogućnosti daljeg lečenja. 

Kako se navodi, Luki neće biti potrebna sredstva za dalje lečenje, te se novčana sredstva, koja su uplaćena na Lukin namenski račun u fondaciji "Budi human", usmeravaju na račune Lenke Žutković, Isidore Vučković, Milane Matković i Jovane Barušić.

Humanitarni bazar, koji je bio namenjen za Luku, biće održan u subotu (21.09.), ispred Metroa a prikupljena sredstva će biti uplaćena za Stevana Sauera. Pozvani su svi ljudi dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji, bilo kroz učešće u organizaciji, doniranje predmeta, ili podršku na dan bazara.

Za sve informacije i prijave za učešće u bazaru, zainteresovani mogu kontaktirati organizatore na broj telefona: 060/565-6781.

Kurir.rs/Bačka Palanka Vesti

Bonus video:

This browser does not support the video element.

HUMANITARNA AKCIJA ESTRADE! Pogledajte koji pevači su učestvovali za pomoć Lazaru: "Pevamo uvek, kad su poplave, bombardovanja!"   Kurir televizija