SVE JE GORELO OD KARLEUŠINIH OBLINA! Pop diva stigla u Kikindu, pa napravila spektal za pamćenje: Ostaćete bez teksta kad pogledate ove kadrove (VIDEO)

Sve je na noge digla.

Miloš Miletić

Pop diva Jelena Karleuša nastupila je sinoć u Kikindi, 20. septembra, na manifestaciji "Dani ludaje", gde je priredila spektakularan koncert, a privukla je desetine hiljada obožavalaca.

Regionalna muzička zvezda se za ovu priliku specijalno potrudila, te je odabrala nesvakidašnji scenski kostim. JK je zablistala u srebrnoj "Versaće" haljinici i "Iv San Loran" čizmama u istim tonovima.

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša i slatka mala u Kikindi  Kurir televizija

Kada se pojavila na bini, publika je reagovala oduševljeno, uz vrisku i aplauze, dok je već od prve pesme atmosfera eksplodirala.

Fanovi, ne samo iz Kikinde već i iz okolnih gradova, uživali su u hitovima mega zvezde, koja je kao po običaju napravila haos na sceni svojim izgledom i performansom. Njeni verni obožavaoci kojih je bilo u velikom broju, pomno su pratili svaki divin pokret na sceni i s njom uglas pevali svaki stih, a Jelena je, kako to obično biva, oborila rekord posete na Gradskom trgu u Kikindi.

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Kikindi  Kurir televizija

Podsetimo, nakon što je Karleuša osvojila svet mode tokom nedelje mode u Parizu, ostvarila je još jedan značajan uspeh, kada se nedavno pojavila na najpoznatijoj filmskoj platformi, Netflix! Poznato je da je Jelena stekla bliska prijateljstva sa mnogim svetskim zvezdama, a jedna od njih je i model Georgina Rodrigez, supruga fudbalera Kristijana Ronalda. 

U jednoj sceni Georgina hvali kreaciju pevačice, ističući da je oduševljena njenim talentom i ukusom. Upravo to je dokaz zašto Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih i najstilizovanijih ličnosti na Balkanu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša - koncert u Somboru  Instagarm