"Komšija je ubio Tošu ispred zgrade kada sam imala 12 godina, to mi je doživotna trauma" Srpska glumica deo svo odrastanja nikada neće zaboraviti

Kao tinejdžerka stekla je veliku popularnosti igravši glavnu žensku rolu kojom je osvojila celu Srbiju

Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Tijana Kondićproslavila se ulogom u filmu "Nataša" po kojoj je mnogi i danas pamte. Kao tinejdžerka stekla je veliku popularnosti igravši glavnu žensku rolu kojom je osvojila celu Srbiju.

Godinama unazad živi na relaciji Izrael- Srbija, ali za svoju domovinu  i dalje je vezuju brojne uspomene. Neke joj probude lepe emocije, a neki traume koje neće nikada zaboraviti.

Marija Mladjen/ATAImages  Ovako danas izgleda glumica Tijana Kondić

"Moja prva radost je bio moj prvi pas Toša. Nakon godina moljenja mame da uzmemo psa, Toša je došao kao poklon. Ne sećam se ko ga je doneo, ali ga je neko iz komšiluka sklonio sa ulice kod mene i zamolio da ga pričuvamo na mesec dana. Naravno, Toša je ostao s nama do kraja njegovog života. Ja sam tada bila najsrećnija devojčica na svetu. On je bio moj brat i najbolji prijatelj. Pošto je njegov život, nažalost, trajao kratko, nakon mnogo godina od sestre od tetke dobila sam Đuru. Sa njim sam odrasla, vodila ga na snimanja, zajedno smo se fotografisali, trčali, družili, voleli. S obzirom na to da sam jedino dete, Đura mi je bio kao brat, ravnopravan član naše porodice. U mladosti je i on bio nemiran, a i povod za upoznavanje sa dečkom u kojeg sam se zaljubila i zavolela ga", govorila je Tijana za Kurir.

Privatna Arhiva  Tijana sa svojim psom Đurom koji je nasledio Tošu

Ova prelepa ljubav devojčice i psa godinama je trajala, međutim, onda je jedan užasn događaj događaj prekinuo tu glumičinu sreću:

"Najranije čega se sećam od tih mračnih i mučnih stvari jeste ono kada je komšija ubio Tošu ispred zgrade kada sam imala oko 12 godina. Ta trauma mi je ostala za ceo život", rekla je glumica.

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula  Kurir televizija