NOVAKOV STRIPTIZ IZAZVAO ŠOU NA KONFERENCIJI! Bugarina pitali o skidanju sa Noletom! Alkaraz vrištao od smeha, a onda je usledio hit komentar Zvereva!

Printscreen


Izuzetno zanimljiva scena zabeležena je konferenciji za medije na Lejver kupu u Berlinu.

Tim Evrope predvođen kapitenom Bjernom Borgom odgovarao je na brojna pitanja znatiželjnih novinara. Uz legendarnog Borga na konferenciji su bili Karlos Alkaraz, Aleksandar Zverev, Danil Medvedev, Kasper Rud, Stefanos Cicipas i Grigor Dimitrov, koji je nedavno u Sofiji ugostio srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Dimitrov i Đoković priredili su spektakl navijačima u Bugarskoj na egzibicionom meču koji su odigrali u humanitarne svrhe, a posebnu pažnju privukao je njihov "striptiz nastup" na terenu.

Scena na kojoj se Novak skida dok izvodi svoj urnebesan ples obišla je planetu i izazvala lavinu reakcija na mrežama, pa je jedan novinar zamolio Dimitrova da prokomentariše striptiz šou.

"Svi smo videli lude fotografije sa vašeg meča sa Novakom, možemo li ovde da očekujemo sličan šou sa striptizom", pitao je novinar.

Dimitrovu nije bilo prijatno.

"Nadao sam se da nećete to da pomenete. Ne znam, pustiću momke da odluče, šta god da žele da uradim. Imao sam sjajno vreme sa Novakom", rekao je Bugarin.

Dok su Alkaraz, Medvedev i ekipa vrištali od smeha, Zverev je kratko dobacio:

"Slažemo se da budeš go zbog ženskih navijača".

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem   Instagram/djokernole