Čuvena frau Elza otkriva detalje nastavka "Žikine dinastije": Ovakom raspletu se niko nije nadao, evo šta se dešava u porodici Žike Pavlovića

Glumica otkriva da dugoočekivani film radi s mnogo radosti i sa obavezom da publika ne sme da se razočara

Ana Dragović

Posle nekoliko godina priprema pre desetak dana počelo je snimanje filma "Povratak Žikine dinastije" u režiji Milana Konjevića, a po scenariju Milene Marković.

Nakon više od tri decenije neki od omiljenih likova iz serijala "Žikina dinastija", popularnog osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, vraćaju se u naš život. Glavna uloga poverena je Nikoli Koju, a među glumcima koji se vraćaju, a deo su prve postave je i glumica Vesna Čipčić.
"Elza dolazi u Srbiju iz Frankfurta shvativši da je her Šika ostao njena najveća ljubav u životu. Njega više nema, ali je njegovu porodicu zavolela i rešila da ostatak svog života provede sa njima. Toplina koju nalazi u njihovom zagrljaju motiv su Elzi da bi sve učinila za njih. Ona postaje dobri duh Pavlovića", kaže glumica za TV Ekran.

Ana Dragović  Fotografije sa snimanja "Povratak Žikine dinastije"

U novom filmu Miši, kog igra Kojo, a koji živi u Srbiji, dolaze sinovi, koje dugo nije video jer žive s Natašom u Moskvi. Kada stignu momci koji nose imena svojih pradedova Žike i Milana, kreće nova luda godina, puna smeha, avanture i porodičnih vrednosti. Praunuci legendarnih likova Miše, Elze i Bobe, biće u fokusu ove komedije, a izabrao ih je reditelj na kastingu. Nikola Brun igra Žiku, dok je Gavrilo Ivanković Milan. Jednu od glavnih uloga odigraće poznata manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, kojoj će ovo biti prva filmska rola.
Tu su i poznata glumačka imena Srđan Timarov, Mladen Sovilj, Jovo Maksić, Milena Predić, Slobodan Boda Ninković, kao i mlade glumice Katarina Veljović, Tamara Radovanović i Mina Nenadov.

Ana Dragović  Poznata glumačka imena gledaćemo u nastavku kultnog filma

Vesna Čipčić ne sumnja da će i nastavak biti uspešan.

"Publika je obožavala ovaj serijal i sa nestrpljenjem se očekuje novi smehotres. Sada su potpuno nove okolnosti u kojima se nalaze junaci mlađe generacije, Žikini i Milanovi potomci. Radi se sa mnogo radosti, želje i ambicije. Ne smemo razočarati publiku jer je čitav serijal postao i ostao neprevaziđeni hit za sve generacije", poručuje glumica.

Story  Vesna Čipčić o nastavnu snimanja čuvenog serijala

Film se snima na lokacijama u Beogradu, Pančevu i na Zlatiboru. Premijera se planira za jesen 2025. godine. Producenti su "Talking Wolf Productions" i "Olimp produkcija", a izvršna produkcija je "Cinnamonn Films", dok je "Film i ton" koproducent. Ovo ostvarenje finansirao je Filmski centar Srbije, kao i platforma Apollon, na kojoj će biti dostupan nakon bioskopske distribucije.

(Kurir.rs/Lj.R)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KULTNA SERIJA "SILA" OD VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI! Priča o otmici začinjena ljubavnim zapletom koja je napravila revoluciju!   kurir televizija