NJIH DVOJE SU ČUVENI GLUMAČKI PAR, A NJIHOVO UPOZNAVANJE BILO KAO NA FILMU! Ivan Kleut: Pele prvi put prišao Olgi još na akademiji i izgovorio šokantnu rečenicu

Damir Dervišagić, Ana Paunković

U emisiji Stars Specijal na Kurir televiziji jedna od tema bila je dugovečnost brakova poznatih. Jedan od takvih parova su naši poznati glumci Dragan Petrović Pele i Olga Odanović.

Voditelj Ivan Kleut ispričao je zanimljovu priču o tome kako su se dvoje glumaca upoznali i započeli svoju vezu.

- Oni su u braku preko tri decenije.  Mi smo jako malo i čuli o njima i njihovom braku, ali evo ispričaću nešto zanimljivo vezano za njihovo upoznavanje. Oni su se upoznali još na Akademiji. Olga je nešto tog dana došla ranije na neko predavanje, imali su neku vežbu. Pele je sedeo tu i  samo prišao i rekao, ja ću s tobom da se oženim! I On ju je gledao, a Olga je mislila šta je tebi, jesi ti normalan? 

This browser does not support the video element.

ONI SU ČUVENI GLUMAČKI PAR, A NJIHOVO UPOZNAVANJE BILO KAO NA FILMU! Ivan Kleut: Pele prvi put prišao Olgi još na akademiji i izgovorio šokantnu rečenicu!  kurir televizija

Dalje se sve odvijalo kao na filmu. 

- Ona se njemu dopala i on je nju ispratio do kuće. I sad opet kao ono na filmu. Njih dvoje tu stoje ispred vrata, ona ima cimerku i govori mu: Pa ne možeš da uđeš, kako ona već to izgovra. To posle podne su samo pričali i kao lepo razgovarali, ali posle dva dana on se uselio kod nje i nakon toga, tek posle nekog vremena su se uzeli. To je bila otprilike svadba nalik venčanju Dragana Nikolića i Milene Dravić, skromno u krugu prijatelja i kumova. Olga nikad nije volela venčanja, to je isto rekla, nije je to nikada privlačilo.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

This browser does not support the video element.

Dragan Petrović Pele o slučaju Branislava Lečića  Kurir televizija