ČUVENI GLUMAC U NABAVCI! Rade Marjanović na mukama koje meso da odabere (PAPARACO)

Zavodnik iz čuvene serije "Porodično blago" pažljivo je birao namernice za svoje potrebe, i ponašao se kao sav normalan svet što je oduševilo ostale kupce

Kurir, Zorana Jevtić

Javne ličnosti iz svih sfera našeg društva poput sugrađana odlaze u nabavku na pijacu, supermarket, voze se gradskim prevozom, šetaju gradom i završavaju sve privatne obaveze. Jedan od njih je i glumac Rade Marjanović.

Kurir 

Istaknutog umetnika sreli smo u jednom velikom trgovinskom lancu gde je bio u kučpovini osnovnih životnih namirnica.

U prilog tome svedoče i fotografije. Predstavnika sedme umetnosti su spazili i ostali kupci koji su se oduševili kada su ga videli.

Kurir 

Marjanovića svi pamtimo kao velikog zavodika Milorada Miću Jankovića iz čuvene serije "Porodično blago", jednog od verenika Bisenije Bise Gavrilović, koju je igrala Vesna Trivalić.

Kurir 

Ceo region pratio je sa velikim interesovanjem kako će se rasplesti ljubavni trougao Kokana, Miće i Bise, a Mića je posebno ostao upamćen kao neka vrsta probisveta, kockara i švalera, koji od Bise stalno odlazi, ali joj se i vraća. U privatnoj režiji Rade je opušten, prijatan u šta se uverila naša ekipa.

Printscreen/RTS youtube 

This browser does not support the video element.

ONI SU ČUVENI GLUMAČKI PAR, A NJIHOVO UPOZNAVANJE BILO KAO NA FILMU! Ivan Kleut: Pele prvi put prišao Olgi još na akademiji i izgovorio šokantnu rečenicu!  kurir televizija