PRIČALO SE DA VOZI AUTO OD 200.000 EVRA, A ON SAD SVE ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Vojaž otkrio koja kola ima, od njega ovo niko nije očekivao

Mihajlo Veruović poručio da je ljubitelj automobila, ali da ima gde pametnije da potroši pare

Instagram/voyage.mp3

Reper Mihajlo Veruović Vojaž šokirao je mnoge kada je otkrio koji automobil vozi.

On je trenutno jedan od najplaćenijih mladih muzičara, na nastupima zarađuje i više od 10.000 evra, a nedavno je izjavio da bi želeo da se penzioniše sa 25 godina, što znači da mu je u planu da radi još dve godine.

Kurir Televizija 

Vojaž ima i svoj privatni biznis, koji takođe odlično posluje, ali je, bar ako je suditi po njegovom odgovoru u vezi automobila, on skroman mladić. Pričalo se da vozi kola od 200.000 evra, ali je on sada u emisiji "Carcast sa Va Vanom" otkrio da ta informacija nije tačna. 

- Vozim renoa, megan - rekao je Vojaž i time iznenadio voditeljku.

- Ne patim od toga. Da se razumemo, ja volim kola, veliki sam ljubitelj automobila.

Na pitanje Va Vane da li bi kupio sebi G klasu, dao je jasan odgovor: 

- Šta će mi? Da bacam pare... Pa pre bih uložio u nešto pametno, iskreno - izjavio je muzičar za Hajp.

Printscreen 

Tokom razgovora on je pričao i o svađi, ali i pomirenju sa Bakom Prasetom. Njih dvojica su bili u javnom sukobu pre nekoliko godina, jutjuber je čak o treperu snimio i pesmu  “Vojaž Blamaž”, u kojoj proziva Veruovića, uz spot gde su učestvovale još neke javne ličnosti.

- To je gorela zemlja kada smo se on i ja prozivali! Obojica smo odrasli! Postali smo pametniji, zreliji! Priča se sama zataškala, smirila…Posle smo imali nekoliko momenata gde smo se sreli gde je sve normalno. Taj osećaj animoziteta je sam  ispario- ispričao je reper, a onda nastavio:

– Bili smo u fazonu, zašto da ne budemo dobar primer publici i da se pomirimo. Bogi je jal, ali nije prošao u tom klipu. Bako, ako hoćeš revanš, zovi me. Nije meni nikakav problem – poručio je Vojaž.

Kurir.rs

 Bonus video

This browser does not support the video element.

Izjava Vojaževe majke  Kurir televizija