SLOBA RADANOVIĆ JAVNO PODELIO FOTOGRAFIJU GLUMCA KOJI JE BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM! Pevač gori od besa zbog Moamera Kasumovića, zbog ovog je tek poludeo (FOTO)

Izrazio je svoje nezadovoljstvo ovom situacijom

Kurir TV

U regionu je kao bomba odjeknula vest da je glumac Moamer Kasumović osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenja nad maloletnikom pre tri godine. Detalji su procurili u javnost nakon šokantne scene u Beogradskom narodnom pozorištu.

Sloba Radanović, poznati pevač, izrazio je svoje nezadovoljstvo ovom situacijom na društvenim mrežama.

Printscreen Insatgram 

Radanović je uporedio slučaj Moamera Kasumovića sa situacijom Selmira Pehlića, oca šestoro dece iz Bužima. Pehlić je, suočen sa teškim materijalnim stanjem i nemogućnošću da prehrani decu, ukrao dva metra drva koje je prodao kako bi kupio mleko i pelene. Za ovaj čin, Pehlić je osuđen na 18 meseci zatvora, koje je odslužio pre nego što se vratio kući.

RTCG - Zvanični kanal 

Javna osuda se posebno fokusirala na činjenicu da je Moamer Kasumović, prema tvrdnjama lokalnih medija u BiH, imao mogućnost da otkupi svoju kaznu od 12 meseci zatvora. Ovo je izazvalo dodatno nezadovoljstvo javnosti, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo je uložilo žalbu na visinu izrečene kazne, koja je nažalost bila odbijena.

Podsetimo, kako Raport nezvanično saznaje, Kasumović je svoju slobodu platio otprilike 36.500 KM, odnosno 2.181.555.61 dinar.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sloba Radanović pevao Veseli se srpski rode i nastao haos u Nikšiću  Privatna arhiva

Podsetimo, kako Raport nezvanično saznaje, Kasumović je svoju slobodu platio otprilike 36.500 KM, odnosno 2.181.555.61 dinar.