"PARTIZAN ĆE POBEDITI I TO ĆETE VIDETI U PONEDELJAK" Šokantna prognoza legendarnog fudbalera pred večiti derbi - evo zbog čega tako misli!

Milko Đurovski izneo svoja očekivanja pred predstojeći večiti derbi...

Nemanja Nikolić

Ljubitelji fudbala u Srbiji jedva čekaju naredni ponedeljak, kada će se po 174. put u istoriji sastati fudbaleri Partizana i Crvene zvezde.

Pred ovu utakmicu, svoja očekivanja je izneo legendarni fudbaler, koji je tokom karijere nosio dres oba večita rivala, Milko Đurovski.

Čuveni as veruje da će Partizan slaviti u ponedeljak, i dodaje da je ovo crno-belima odlična prilika da se vrate u život.

- Mislim da će Partizan da pobedi Zvezdu u derbiju. Oba kluba su brend i derbi je posebna utakmica, nebitno da li je neko od rivala prvi ili poslednji. Smatram da Partizan može da pobedi i da mu je to dobra prilika da se vrati u život. Oduvek navijam za Zvezdu, ali volim i Partizan. Dok sam bio u Zvezdi, nisam voleo crno-bele, jer to je logično, Ali, u Humskoj sam proveo četiri godine i bilo mi je fenomenalno. Sada smatram da će Partizan pobediti i to ćete videti u ponedeljak, kazao je Đurovski za "Informer".

Ne smatra Đurovski da je ovo najbolji Zvezdin tim još od Barija.

- Neko je izjavio da je ovo najbolji Zvezdin tim od Barija. Uopšte se ne slažem sa tim. Recimo, tadašnji tim je građen godinama, dovedeni su Prosinečki, Savićević i ostali. U Zvezdi je problem što su većina igrača stranci. Malo je naših igrača. Stranci ne znaju šta je derbi, oni igraju jer su plaćeni. Partizan ima drugi problem. Ne mogu da shvatim da godinama imaju problem samim sa sobom. Nije mi jasno što u oba kluba dolaze stalno isti treneri, kao da drugi ne postoje. Ipak, sve to na terenu u ponedeljak neće igrati nikakvu ulogu.

Podsetimo, utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je u ponedeljak od 19:00 časova, a meč se igra u Humskoj ulici.

This browser does not support the video element.

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana  Kurir