ZORICA BRUNCLIK ZAPEVALA NA SLAVLJU KOD ČUVENOG MILOVANA BOJIĆA! Sve pršti od veselja i dobre muzike, pogledajte SNIMAK

Za atmosferu za ovaj bitan dan u porodici Bojić zadužena je Zorica Brunclik sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemiṣ̌om

Privatna Arhiva

Milovan Bojićčuveni lekar, direktor KCB Dedinje, političar i profesor danas proslavlja prvi rođendan svojoj unuci Danici.

Za atmosferu za ovaj bitan dan u porodici Bojić zadužena je Zorica Brunclik sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemiṣ̌om.

Proslava je upriličena u jendom restoranu u srpskoj prestonici, a osim roditelja najveseliji na proslavi bio je ponosni deka Milovan.

Privatna Arhiva 

U jednom momentu Zorica je zapevala jedan od svojih najvećih hitova "Ne dam ovo malo duṣ̌e", a Bojić je uživao u izvedbi pevačice, ali i u Kemiṣ̌evom sviranju.

Njega su kako se može videti na snimku posebno pogodile reči "Sve nek uzmu, sve nek sruṣ̌e, ali ne dam ovo malo moje duṣ̌e". Brunclikova je nakon ove pesma, zapevala sve svoje najveće hitove "Tamo gde si ti", "Koṣ̌ava", a prisutni su sve vreme bili na nogama i uživali u atmosferi koju im je priredila pevačica.

This browser does not support the video element.

Zorica Brunclik peva uz Kemišovu pratnju gostima i Milovanu Bojiću na proslavi 1. rođendana unuke Danice  Privatna arhiva

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Bosanac otvoreno progovorio o ispadanju ćerke iz zvezda granda: To je bilo nepravedno  kurir televizija