NESVAKIDAŠNJE: Pobednica Zvezda Granda Šejla sama napisala prvu pesmu, suprug joj režirao spot

Jer, osim što ju je otpevala, mlada zvezda se potpusuje i kao tekstopisac, i kao kompozitor pesme, sa kojom je odlučila da se predstavi nakon takmičenja

Z. K. Munja

Grand produkcija sa ponosom predstavlja pesmu "Dert", prvenac pobedniceZvezde GrandaŠejle Zonić!

Ali to nije sve!

Jer, osim što ju je otpevala, mlada zvezda se potpusuje i kao tekstopisac, i kao kompozitor pesme, sa kojom je odlučila da se predstavi nakon takmičenja.

“ Pesma je satkana od moderne elektronske pop muzike i zvuka instrumenta saza, upotpunjena pevačkom melodijskom linijom, koja je obogaćena tradicionalnim melizmima, što upravo daje jedan savremen autentičan zvuk koji spaja tradicionalno i savremeno. Saz je poseban začin u pesmi, a svojom sjajnom umetnošću upotpunio ju je Mladen Pecović", sa ponosom ističe Šejla, ne krijući radost zbog pozitivnih komentara, koje je dobila kao kompletan autor, dodajući da aranžman, miks i mastering potpisuje Marko Gluhaković, dok je njen taletntovani suprug Armin režirao spot!

I upravo iz ljubavi prema modernoj muzici, a u želji da to spoji sa onim po čemu je prepoznatljiva, a to je njena svestranost u izvođenju različitih žanrova, od stranog i domaćeg popa, dzeza pa do narodne i tradicionalne muzike nastala je pessma “Dert”.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Zorica Brunclik peva uz Kemišovu pratnju gostima i Milovanu Bojiću na proslavi 1. rođendana unuke Danice  Privatna arhiva