"DUŠKOVA BIZARNA IDEJA JE BILA DA SE PRVO RAZVEDE OD MENE, PA POSLE OPET DA ME ZAPROSI!" Šok intervju JK! Otkriva nam i da li će doći do pomirenja: Zvao me je..

Pop zvezda je u razgovoru sa našom ekipom u Nišu otkrila da je faktički još u braku s Duškom Tošićem dok sudija ne overi papire, da je spremna da ode na lajv kod Bake Praseta, ali i da je oduševljena novim albumom Ane Nikolić

Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Jelena Karleuša održala je spektakularni koncert u Nišu u okviru "Youth festa" na platou tvrđave na kojem je okupila 15.000 ljudi.

Pop zvezda je bila dirnuta pažnjom svojih fanova koji su je gadali plišanim igračkama, pa je i klekla ispred njih na kolena, a na samom kraju koncerta nije uspela da zadrži emocije, pa je i zaplakala tokom petominutnog skandiranja njenog imena.

Kurir 

 Na samom početku razgovora s Jelenom, otkrila nam je šta je recept za njen savršen fizički izgled.

- Recept je želja, ali ima malo i do volje, genetike i do zdrave ishrane. Mislim da sve ide iz glave. Kad žena želi da izgleda dobro, ona će izgledati dobro.

Kako izgleda tvoja prva nedelja kao slobodne i srećno razvedene žene?

- Slobodna sam ja odavno. Sve smo mi žene slobodne, nismo valjda robovi. Uvek sam ja bila slobodna.

Mnoge poznate ličnosti su se nakon razvoda pomirile i opet venčale. Da li bi se kojim slučajem opet udala za Duška posle razvoda?

- Duško i ja smo faktički još u braku dok sudija to ne overi i potpiše. Da je trebalo to da bude tako, ne bismo se ni razvodili. Moram da kažem jednu bizarnu stvar, da je to i bila Duškova ideja: da prvo mora da se razvede od mene da bi ispao što veći muškarac, a da će posle opet da me zaprosi. Od toga nema ništa.

Da li ste se videli posle potpisivanja razvoda?

- Zvao me je na otvaranje nekakvog restorana, ali ja te vrste marketinga naplaćujem. Skupo (smeh). Šalim se.

Baka Prase je najavio da uskoro snima lajv sa tobom. Hoće li do njega zaista doći?

- Čuli smo se. Pitao me je da li bih došla, rekla sam mu: "Zašto da ne?" Znam da ga klinci vole i da je viralan. Rekao je da će biti najdivniji i ja ne sumnjam da će biti takav.

Jel spreman autfit za taj lajv? i da li će uopšte biti ili neće? Bogdan je rekao da bi voleo da bude što "slobodniji".

Nekakav autfit ću valjda imati. Ja bih volela da on bude što slobodniji, a i ja sam slobodna žena.

Da li si imala prilike da čuješ nove pesme Ane Nikolić i kako ti se čine?

- Meni su Anine nove pesme fantastične. Meni se to sviđa i mi to slušamo u kolima. Rale je objasnio. Volela bih da se Ana vrati na velika vrata. Ona to zaslužuje.

Tea Tairović ima dva koncerta u Beogradskoj areni, kako to komentarišeš?

- Svim kolegama želim pune arene i koncerte, svi jedemo isti hleb i svi se borimo za publiku. Mora postojati podrška među kolegama.

Miloš Miletić 

Ceca je na godišnjicu smrti Marine Tucaković objavila post u kojem ju je nazvala "drugom majkom".

- Marina je mnogima bila majka, muzička majka. U tom smislu, Ceca i ja ispada da smo nekakve sestre. Marina je i moja majka.

Breskvica na nastupima peva tvoje pesme, a svi znaju da nisi bila blagonaklona prema njoj.

- Ja volim kad mladi izvodači pevaju moje pesme. Imam puno lepih pesama koje na neki način oživljavaju i dobijaju neku novu energiju kad ih mlade kolege pevaju.

Da li ćeš pevati na nekom od trgova za doček Nove 2025. godine?

- Volela bih. Teško da će se ponoviti onaj doček ispred Skupštine u Beogradu, tu je produkcija bila svemirska. To se više neće ponoviti, da neko promeni tri scenografije na jednom koncertu ispred Skupštine, zaključno sa mnom.

Šta još možeš da uradiš u svojoj karijeri, pa da možeš da kažeš da si nadmašila sebe?

- Da krenem iz početka i da uradim ono što nikad niko nije, a to je da obrnem igricu za novu publiku kao nova ja. Da ostavim prošlost iza sebe, da pesme ostanu, a da ja budem ponovo rođena.

Miloš Miletić 

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Nišu  Kurir televizija