KAKAV JE OVO LUKSUZ! Pašće vam vilice kada vidite u kakvom prostoru živi Emina Jahović, sve izgleda kao da su uloženi milioni (FOTO)

Eminino omiljeno mesto za fotkanje definitivno je prostrani dnevni boravak, čiji zid krasi masivno ogledalo uokvireno prelepim ramom izrađenim u regalnom stilu

Damir Dervišagić, Printscreen Paparaco Lov

Emina Jahović (42) rodom je iz Novog Pazara, a veći deo svoje mladosti provela je živeći i gradeći karijeru u Beogradu.

Godine 2008. pevačica se udala za najpopularnijeg turskog muzičara Mustafu Sandala i zbog njega napustila Srbiju.

Svoje porodično gnezdo svili su u samom srcu Istanbula, a nakon razvoda 2018. Emina je život nadomak Bosfora nastavila sa svoja dva sina, Jamanom i Javuzom.

Obožavani članovi porodice su i kućni ljubimci sa kojima pevačica rado provodi sve slobodne trenutke, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima pozira u njihovom društvu.

Eminino omiljeno mesto za fotkanje definitivno je prostrani dnevni boravak, čiji zid krasi masivno ogledalo uokvireno prelepim ramom izrađenim u regalnom stilu.

U duhu minimalizma, cela kuća predstavlja harmonični spoj udobnog i modernog stila koji ostavlja bez daha.

Podovi od punog drveta i visoki beli zidovi obogaćeni dekorativnim lajsnama neodoljivo asociraju na starogradske salonce u centru Pariza, a komode i kafeni stočići ispunjeni živopisnim časopisima i knjigama čine da pevačicin dom izgleda poput najlepše postavke iz kataloga.

Prostrana ugaona garnitura u umirujućem tonu sive definitivno je unikatan komad i na jednom mestu spaja dodir savremenog i udobnost porodičnog doma.

Potpuno bela kuhinja prava je oda neprolaznoj klasici, a matching trpezarijski set potencijalnu monotoniju razbija crnim nogicama od stolica.

Ovaj deo kuće fizički je spojen sa dnevnom sobom, što daje utisak prostranosti i širine, a tom efektu svakako doprinose i prozori koji gotovo da prekrivaju ceo jedan zid.

Na taj način u Eminin dom svakodnevno dopire i više nego dovoljna količina dnevne svetlosti, a ono što je najlepše jeste otvoreni pogled na Bosfor i živopisna brda koja ga okružuju.


Još jedna, malo prostranija trpezarija sačinjena je od delikatnih komada u vidu savršeno opsečenog mermernog stola i elegantnih krem stolica sa pozlaćenim nogicama. Luster neobičnog dizajna i velika umetnička slika na sredini zida dale su finalni pečat ovoj prostoriji koja je sinonim za tihi luksuz.


U spavaćoj sobi pevačica ima sve što joj je potrebno; veliki bračni krevet u kom može da se baškari, sto za šminkanje sa osvetljenim ogledalom i impozantne zavese koje se savršeno uklapaju sa tonom uzglavlja.

Kurir / Glosi / Preneo: Lazar Stanušić

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

"S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM" Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju  Kurir televizija