MARIJU MIKIĆ OPTUŽILI DA NAMEŠTA NAGRADNE IGRE, A ONA SE SADA OBRATILA BRUTALNIM REČIMA: "Oni su mene prevarili..."

Tea Tairović održala je sinoć spektakularan koncert u Areni, a jedna od onih koje su se našle u prvim redovima je njena koleginica Marija Mikić

Marko Karović

Tea Tairović održala je sinoć spektakularan koncert u Areni, a jedna od onih koje su se našle u prvim redovima je njena koleginica Marija Mikić.

- Došla sam zbog đuskanja. Društvo mi prave menadžer, muž, sestra, kumovi... Omiljena pesma mi je "Idem u Dubai", kad god to krene, radi me na đuskanje. Volim taj ritam.

- Nisam, moj album je ceo gotov, možda neki sledeći. Izaći će sredinom novembra.

Marija je nedavno imala želju da obraduje najvernije fanove na Instagramu gde je organizovala onlajn takmičenje, a glavna nagrada bila je luksuzno putovanje na Mikonos. Međutim, ubrzo nakon što se završilo takmičenje, popularna pevačica se susrela sa optužbama da je obmanula učesnike nagradne igre, jer je pobedu odnela njena drugarica.

Marko Karović 

Marija se osvrnula na pomenuti skandal.

- Svi znaju ko sam ja, nisam nikoga prevarila, čak naprotiv, poslala sam i ženu sa petoro dece na more, poslala sam i one koji su mene prevarili, koji su kupovali preglede. A to što je moja drugarica imala najbolji video i imala najviše pregleda, šta da kažem... Na kraju su mi neki ljudi pisali: "Daj mi za džeparac". Svetu se ne može ugoditi.

This browser does not support the video element.

Koncert Tea Tairović  Kurir