DŽEHVI BUKNULO LICE! Teodora sva crvena, suočila se sa problemom, pa se javno požalila: "Klasičan primer kada ne znate da cenite ono što imate" (FOTO)

Pevačica je kupovala kreme koje je videla na TikToku pa je njeno lice odreagovalo

Damir Dervišagić

Pevačica Teodora Džehverović našla se u velikom problemu. Ona je obavestila pratioce na Instagramu da joj je lice buknulo i da je celo crveno. Za to krivi isključivo sebe, jer, kako je napisala, koristila je razne kreme koje je videla na društvenoj mreži TikTok.

- Moje lice trenutno, a uživo je još gore. Ovo vam je znak da prestanete da stavljate sve što vidite na TikToku i društvenim mrežama ' započela je Teodora pa nastavila:

Printscreen Instagram 

- Ja sam preterala, svaki dan sam mislila da mi treba neka nova krema, iako nikakav problem nisam imala, ali sam želela više i bolje. Dobila sam gore. Klasičan primer kada ne znate da cenite ono što imate i da od tog vašeg problema uvek može biti gore. Sve sam izbacila i trenutno je negujem kremom i antibiotskim proizvodima da umiri ovo crvenilo - napisala je Džehverovićeva.

Podsetimo, Teodora je početkom ove godine imala zdravstvenih problema zbog kojih je operisana na Badnje veče. Ona se tada oglasila fotografijom sa klinike.

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je Teodora, a onda dodala:

Damir Dervišagić 

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je tada pevačica.

Kurir.rs

 Bonus video

This browser does not support the video element.

Teodora Džehverović novi dečko   Tiktok/@miiijci