NE ZNAM NIŠTA O UNIŠTENOM TERENU PARTIZANA! Milojević nije želeo da komentariše haos u Humskoj, ni da daje prognozu derbija: Pitajte me neko fudbalsko pitanje!

Www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u ponedeljak od 19 časova odigraće superligaški večiti derbi u Humskoj, a uoči ovog meča konferenciju za medije imao je trener tima sa Marakane, Vladan Milojević.

Za početak Milojević je dobio pitanje o stanju terena u Humskoj koji su uništili huligani, ali nije želeo da odgovori na isto.

- Ja sam tek sada čuo da se nešto dešavalo, ne znam uopšte ništa o tome. To ne mogu da komentarišem - počeo je priču Milojević, pa se osvrnuo na sam meč koji sledi:

- Specifično je da igramo derbi, to je jako bitna utakmica, znamo šta znači derbi. Ali se sve utakmice spremaju na isti način. Posle odigrane utakmice u četvrtak imali smo kadrovskih problema, videćemo u hodu šta ćemo i kako ćemo. Do samog početka neću doneti odluku koji tim ću izvesti na teren. Spremni smo. Mimović se povredio, sreća u nesreći neće dugo odsustvovati sa terena. Dosta su nam stvari porećene, ali šta da radimo, i to je fudbal. Ne bih da licitiram imenima, videćete sutra šta smo pripremili.

Www.crvenazvezdafk.com 

Zatim je Milojević govorio i o bonusima.

- Mi imamo dosta igrača različitih profila koji igraju na različitim mestima. Jedna odluka povlači drugu i tako dalje. Otvara se dosta stvari koje bi trebalo da predvidite. Pred utakmicu vi predviđate šta je to i kako bi moglo da ide, u kom pravcu. Možda će bonusi biti uslovljeni drugim stvarima, možda neko neće moći da igra. Ja otprilike generalno znam sastav i pripremam ga, ali videćemo.

Nedostaje vam pobeda protiv Partizana u gostima, jeste li razmišljali što Zvezda u Humskoj nije pobedila od 2016. godine?

- To su neke stvari na koje se ne obazirem. Možemo da pričamo na kraju moje karijere kada se podvuče crta. Igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu bez obzira što se nalaze u ovakvoj situaciji. Mi moramo biti fokusirani na nas i malo mi je enigma kako ćemo se mi postaviti i odgovoriti na zadatke kakvi će da budu. Sve ostalo je u domenu statistike.

Kolika je prednost Partizana što je imao veću prednost za pripremu jer ne igra Evropu?

- Ima tu raznih stvari, ali sve ima i prednosti i mane. Ne bih znao šta da vam odgovorim, imamo utakmice na svaka 3,4 dana i tako moramo da se ponašamo. 

Fk. Crvena zvezda 

Da li je ekipa uspela da preboli poraz od Benfike i uđe psihički spremna u derbi?

- Nema puno vremena za osvrtanje. Ostaje žal, zaslužili smo nešto više protiv Benfike. Ova utakmica biće različita u odnosu na meč protiv Benfike. Mi i Partizan smo favoriti za titulu, a mi u ovom trenutku jesmo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu, ali svaki meč koji odigrate mora da vam bude nauk za nešto šta morate ispraviti. Morate biti bolji iz meča u meč i što više vremena bude prolazilo bićemo bolji. Očekujem da ćemo biti sve bolji i bolji.

Rodić je na treningu, da li će moći da igra?

- Nemam čarobni štapić. Ako lekarski tim bude rekao da može da igra biće u konkurenciji.

Stanojević je odbio da prihvati remi, da li biste ga vi prihvatili?

- Pitajte me neko fudbalsko pitanje. Šta bih ja želeo, to su neke stvari... Hajde da ne odgovorim na ovo pitanje - završio je konferenciju Milojević.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Upad huligana na stadion FK Partizan  Kurir