Sin Sofije Loren objavio fotografije sa njenog 90. rođendana: Ovako sada izgleda čuvena filmska diva!

Diva je i sada imala prepoznatljivu frizuru koja je decenijama oduševljavala žene, a muškarce bacala na kolena pred nju.

Profimedia

Filmska diva Sofija Loren proslavila je 90. rođendan. Njen sin Karlo Ponti  podelio je fotografije sa slavlja, a mnogi su se iznenadili kada su videli kako glumica sada izgleda.

- Želim svojoj prelepoj, neverovatnoj, zvezdanoj majci sjajan 90. rođendan! Mamina ti jesi i zauvek ćeš biti inspiracija i izvor radosti za sve nas - napisao je Karlo u objavi na Instagramu.

Sofijini fanovi nizali su komplimente u komentarima hvaleći njen izgled.

 Sofija i u 90. godini izgleda kao diva. Vreme je veoma poštedelo, te je lepota ostala i danas kao jedan od njenih zaštitnih znakova.  Diva je i sada imala prepoznatljivu frizuru koja je decenijama oduševljavala žene, a muškarce bacala na kolena pred nju. 

Protekla godina nije bila laka. Prošlog novembra Sofija je pala u kupatilu i slomila više kostiju, uključujući kuk i butnu kost. Povrede su zahtijevale operaciju i višemjesečnu rehabilitaciju.

APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia  Fatalna Sofija Loren

„Još uvek nije 100 odsto dobro. Dakle, hodanje je ponekad problem i ona se plaši da se ponovo ne desi slična nezgoda. Ali Sofijin um je definitivno tu. Ona je malo zaboravnija nego što je bila u prošlosti, ali se smije i kaže da je uvijek bila zaboravna" otkrio je glumičin prijatelj.

Ostao joj je netaknut i živahan duh koji ju je doveo na svetsku scenu.

„Kad se pogledam u ogledalo, navijam za sebe“, kaže Sofija. „Ne pitam: ‘Jesi li super?’ Tako se osećam iznutra, koliko sam sigurna, koliko sam srećna. To je ono što je važno“, prenosi Yhoo News.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje  Kurir televizija