POZNATO DA LI ĆE SE VEČITI DERBI IGRATI U PONEDELJAK! Oglasio se direktor Superlige i dao odgovor na pitanje koje sve zanima posle haosa na stadionu Partizana!

Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u ponedeljak od 19 časova odigraće superligaški večiti derbi, a uoči ove utakmice na stadion u Humskoj upali su huligani i potpuno uništili teren.

Zbog toga je i odigravanje večitog derbija bilo pod znakom pitanja, ali je direktor Superlige Aleksandar Pivić, u razgovoru za Meridian sport, istakao kako će Partizan i Zvezda sigurno na teren.

- Prema informacijama koje posedujem odigravanje večitog derbija se ne dovodi u pitanje. Rešiće se svi problemi na terenu. Posuta je kiselina i pobacano je izlomljeno staklo. To će se sanirati u toku dana. Vizuelno neće izgledati najsjanije. Kada je u pitanju staklo, imali smo već jednom takvu situaciju. Bilo je davno, pa ne znam da li se ljudi sećaju, kada je Rad igrao na stadionu Obilića. Veče pred utakmicu je mnogo džakova staklića izručeno na teren, ali sve je pravovremeno očišćeno. Tako će biti i ovog puta. Igraće se - istakao je Pivić za Meridian sport, pa se osvrnuo i na bezbednost oko derbija:

- Bezbednost se ne dovodi u pitanje. Nećemo se oglašavati zvaničnim saopštenjem. Smatram da nema razloga. Policija je na licu mesta gde trenutno vrši uviđaj. To je posao za organe reda. Sutra ujutru će komisija još jednom izaći na teren da sve proveri, ali prema trenutnim informacijama kojim raspoložemo, odigravanje se ne dovodi u pitanje - zaključio je Pivić.

Kurir sport / Meridian sport

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Upad huligana na stadion FK Partizan  Kurir