U CRNINI SAMO PONAVLJAJU: "BAR DA NAM JE JEDNO UNUČE OSTALO..." Komšije obišle porodicu Lazović koja je juče imala udes kod Ušća, pa zakukali na sav glas

Komšije Lazovića koji su juče imali stravičnu nesreću na putu Raška-Kraljevo kod mesta Ušće, kažu za Kurir da su njihove porodice neutešne nakon tragedije koja ih je zadesila

RINA

Meštani Draganića kod Raške gde je živela petočlana porodica Lazović koja je juče imala stravičnu saobraćajnu nesreću na putu Raška-Kraljevo, kažu za Kurir da njihove porodice ne mogu da dođu sebi od šoka i stalno ponavljaju "što im Bog nije ostavio živo bar jedno unuče."

Nesreća se dogodila, podsetimo, juče oko 13.20 sati na mestu Bojanići na putu Raška-Kraljevo kod Ušća, gde su se sudarili vozilo marke "ford" kojim je upravljao Danijel Lazović i vozilo Vojske Srbije koje je vozio M. V. Naime, u "fordu" nakon stravičnog udesa povredama su podlegli Danijel i njegovo troje dece, staro deset, sedam i jednu godinu, kao i komšinica Dijana Kutlačić, dok je Mirjana Lazović Bugarić prošla sa povredama. 

- Bili smo kod Danijelovih roditelja da izjavimo saučešće. Svi u crnini, jadni oni i njihova sudbina. Izgubili su sina i troje unučadi u jednom trenu. Ne progovaraju, samo plaču i pokušavaju da nađu reči za tragediju koju su doživeli - kaže komšija i dodaje:

Facebook/Danijel L  Danijel i njegovo troje dece stradalo u nesreći, dok je Mirjana, njegova supruga odnosno, majka dece preživa

- Samo kukaju i pogleda u daljini rekoše: "Baš da nam je jedno unuče ostavio... Eto naša Mirjana sada nema nikog, sve je izgubila. Baš jedno da je ostalo da u njemu nađeno utehu."

Kako tvrde komšije koje su išle da izjave saučešće porodici, roditelji pokojnog Danijela Lazovića navode da bi bilo bolje da je otišao u Mirovnu misiju.

- Čuo sam da je Danijel hteo da ide u Mirovnu misiju, ali da je odustao zbog dece. Pokušavaju nekako da misle šta je to trebalo da urade u prošlosti da ne dođe do jučerašnjeg dana - kažu komšije i dodaju da su videli Vojsku Srbije da dolazi juče kod njih jer je Danijel bio njihov pripadnik.

R, Privatna Arhiva, RINA  Poginula i komšinica porodice Lazović, Dijana Kutlačić

- Danijel se ovih dana spremao da ide u šumu kako bi sa ekipom sredio drva za zimu, međutim to nije stigao da uradi. Voleo je ženu, decu, voleo je porodicu sve je radio za njih, a sada je Mirjana ostala sama...

Nakon nesreće M. V. vozač Vojske Srbije koji je učestvovao u udesu kod Ušća priveden je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.