Kardašijanova totalno promenila lični opis: "Nisam odmah shvatio da je to ona", oglasila se i njena sestra Kim, totalno u šoku (FOTO)

Jedno lice izazvalo pravu senzaciju - Kendal Džener.

VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Milanska nedelja mode, jedno od najprestižnijih modnih događaja, privukla je svetsku elitu, ali je jedno lice izazvalo pravu senzaciju - Kendal Džener. Manekenka je na reviji Botega Veneta za proleće/leto 2025. godine zablistala u neočekivanom izdanju, koje je iznenadilo mnoge prisutne.

Kendal, poznata po svojoj tamnoj kosi i upečatljivom stilu, pojavila se kao plavuša, što je izazvalo lavinu reakcija među fanovima i modnim kritičarima. Njena nedavna promena je toliko drastična da je i dalje gotovo neprepoznatljiva mnogima na prvi pogled.

Manekenka je nosila elegantnu braon haljinu koja je bila dugih rukava i u vidu rolke, a imala je veliku kopču boje zlata na struku, koja je savršeno isticala njenu vitku figuru. Minimalistička šminka i nakit dodatno su doprineli sofisticiranom izgledu, dok je ponela i veliku crnu pismo tašnu. Od obuće je odabrala svetlije braon salonke koje su doprinele retro izgledu.

Međutim, ono što je privuklo najveću pažnju bila je njena potpuno nova boja kose, na koju su se mnogi jedva privikli, iako smatraju da joj i ova boja podjednako dobro stoji.

"Plava kosa joj potpuno menja izgled! Nisam odmah shvatio da je to ona," rekao je jedan obožavalac, dok su drugi brže-bolje vadili telefone da zabeleže ovaj trenutak.

Ova promena nije bila iznenađenje samo za posetioce Milanske nedelje mode. Prethodno, Kendal je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa novim imidžom.

"Plavuša," napisala je manekenka, uz fotografiju koja je za kratko vreme sakupila hiljade lajkova. Njena sestra, Kloi Kardašijan, odmah je reagovala: "Prokletstvo", dok je Hejli Biber dodala: "Upravo tako."

Kendal je prvi put eksperimentisala sa plavom kosom 2019. godine, kada je šetala pistom na reviji Burberry. Iako se kasnije vratila svojoj prirodnoj boji, povremeno je nosila plave perike, a 2022. godine odlučila se za vatreno crvenu. Ovaj novi izgled, koji je premijerno pokazala tokom Nedelje mode u Njujorku, još jednom je potvrdio njenu hrabrost u igranju stilom i izgledom. Mnogi obožavaoci nisu mogli da veruju da se odlučila na ovako drastičnu promenu, ali reakcije su, uglavnom, bile pozitivne.

"Njena transformacija je impresivna, iako je teško naviknuti se na novi izgled," komentarisao je jedan modni kritičar, a o tome je pisao i Daily Mail.

(Kurir.rs/Republika/J.M.)

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Kim Kardasijan ukrasi  Instagram/kimkardashian