TINEJDŽERKA SA PROBNOM DOZVOLOM PRETICALA KOLONU, PA SE ZAKUCALA U BAJKERA?! Detalji nesreće kod Ratkova, motociklista podlegao povredama (Foto)

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Odžaka danas je poginuo motociklista N. K. (33) u sudaru sa automobilom kojim je upravljala devojka (18) navodno, sa probnom vozačkom dozvolom

MUP Srbije

Bajker N. K. (33) iz okoline Apatina poginuo je danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Odžaka, nakon što se sudario sa automobilom kojim je upravljala devojka (18), koja navodno, ima probnu vozačku dozvolu.

Nesreća se dogodila na putu Ratkovo-Odžaci u popodnevnim satima. Od zadobijenih povreda motociklista je preminuo, a tinejdžerka koja je upravljala vozilom prošla je bez povreda.

- Sumnja se da je do udesa došlo nakon što je devojka, koja navodno, preticala kolonu vozila i direktno se zakucala u bajkera - kaže očevidac nesreće koji je u koloni i dodaje:

- Od siline udarca motociklista je odleteo sa dvotočkaša, dok je motor završio u kanalu pored puta. Delovi motora bili su svuda po putu.

Kako dodaje naš sagovornik, nakon udesa stvorila se velika kolona.

- Čuo se jak udarac. Bukvalno su svi počeli da izlaze iz kola i trče da vide da li je neko preživeo. Baš je bilo jezivo, a onda smo videli da motociklista ne daje znake života. Zvali smo policiju i Hitnu pomoć, nažalost lekari su samo mogli da konstatuju smrt mladića - kaže očevidac i dodaje da je uviđaj trajao satima.

- Devojka koja se sudarila sa bajkerom je bila bleda kao krpa. Nije znala kako da izađe iz kola. Čuo sam od ljudi koji su bili na uviđaju da je vozila neprilagođenom brzinom i da je preticala kolonu što nije smela da radi.  

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje nesreće sa smrtnim ishodom. 

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Teška saobraćajna nesreća kod Lazarevca  Kurir/Petar Aleksić