DESILA SE ŠOK SCENA PRED DRUGI KONCERT TEE TAIROVIĆ! Poznati se sjatili, a onda je nepoznati muškarac prišao Andreani Čekić i postavio joj frapantno pitanje

Brojne kolege došle da je podrže.

Маrko Karović

Tea Tairović večeras održava svoj drugi solistički koncert u Beogradskoj areni u okviru turneje “Neka gori Balkan”.
Posle prve večeri kojom je oduševila sve prisutne i večeras se tražila karta više za ovaj spektakl, a Teu su i na drugom koncertu podržale brojne kolege.


Tako smo ispred arene primetili i Andreanu Čekić, koja je priznala da voli Teine pesme i da večeras očekuje ludi provod. Rekla je i da su nju u Beču poplave zaobišle, ali da je situacija bila jako dramatična.

This browser does not support the video element.

Andrena čekić stiglas na koncert Teee Tairović  Kurir


Tokom davanja izjava Andreani je prišao nepoznati muškarac koji je hteo da izuje njene štikle kako je ne bi bolele noge, što je nju šokiralo.

This browser does not support the video element.

Đani Trajković stigao na koncert Teee Tairović  Kurir


Sledeći je došao Radiša Trajković Đani sa sinovima. On se iznervirao zbog pitanja o bakšišu na proslavi košarkaša i rekao je da više o tome ne želi da govori. Slađa je ostala kod kuće da sprema zimnicu.

This browser does not support the video element.

Katarina Grujić stigla na konert Tee Tairović  Kurir


Katarina Grujić je bolesna došla da podrži koleginicu i da popije par pića, dok je Jellena tek večeras saznala da je Tairovićka tekstopisac.

Inače, od poznatih još su došli: Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem. Milica Todorović, Ivana Krunić, Luna Đogani sa suprugom Markom Miljkovićem, Jelena Kostov, Emir Đulović i mnogi drugi.

Kurir.rs/A.P.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija