JOŠ JEDNA STRAŠNA SAOBRAĆAJKA KOD KRALJEVA: Sudarila se 3 vozila, jedno skroz izgorelo! Šestoro povređenih (VIDEO)

Printscreen/Instagram/192

U sudaru  tri automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolonostima, dogodio u nedelju oko 22.30 u selu Milavčići, na magistralnom putu Kraljevo-Kragujevac, srećom niko nije nastradao, lakše povrede zadobilo je šest osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta.

U udesu su učestvovali „alfa romeo“ koji se kretao iz Kragujevca prema Kraljevu kao i „mercedes“ kraljevačkih i „ford“ kragujevačkih registarskih oznaka koji su dolazili iz suprotnog pravca. Kako se pretpostavlja, nezgoda se najverovatnije dogodila prilikom kontakta dva vozila u pokušaju preticanja, dok treće nije moglo da izbegne sudar.

Od siline udarca „alfa romeo“ se zapalio i potpuno izgoreo, a četiri osobe koje su se nalazile u ovom automobilu na vreme su napustile vozilo i u svesnom stanju transportovane u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su zbrinute, kao i vozači „mercedesa“ i „forda“.

U gašenju požara na „alfi“ učestvovali su pripadnici kraljevačkog Vatrogasno-spasilačkog bataljona sa dva vozila, ali je, uprkos njihovoj intervenciji, vatrena stigija „progutala“ automobil.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici potpuno obustavljen i vozila su se preusmeravala na alternativne puteve.

Kurir.rs/Novosti