OTAC TEE TAIROVIĆ DOKTOR NAUKA Evo kako izgleda istaknuti umetnik: Bio je u vezi s poznatom glumicom, a svi kažu da je pevačica njegova kopija

Pevačicin otac je akademski slikar, bavio se i komponovanjem i režijom, a i doktor je nauka

Marko Karović

Pevačica Tea Tairović je tokom proteklog vikenda u beogradskoj Areni održala dva spektakularna koncerta i oduševila publiku zbog atmosfere koju je napravila. 

Naime, Teina majka bila je uz ćerku sve vreme, a Tea je jednom prilikom pokazala i svog oca čuvenog umetnika Zorana Tairovića. Oni su tada uživali u tamburašima i provodu, a fotografije iz izlaska je podelila na svom Instagram profilu, kada je većina fanova imala priliku da ih prvi put vidi zajedno.

Marko Karović 


"Tata i ćera", napisala je tada, a komentari su se samo nizali i svi kažu da je ista otac. Njen otac je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, i doktor je nauka. 

tairovic.tea, Instagram / screensho 

Jednom prilikom su mediji posetili kraj u kojem je Zoran imao atelje, a komšije su ispričale da je svojevremeno navodno bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić.

tairovic.tea, Instagram / screensho 

- Ne, nemojte da insistirate. Ja sa Vesnom nisam u vezi već deset godina. Nemam šta da pričam o tome - kratko je poručio Zoran Tairović kada je jednom prilikom komentarisao njihov odnos.

Marina Lopičić 

Mama Božica: Tata joj je umetnik, od mene je usvojila sklonost ka medijima

Sa druge strane, Tea ne krije ni koliko je vezana za svoju majku Božicu Malević, koja se godinama bavila voditeljskim poslom.

- Verovali ili ne, ja sam oduvek znala da će se ona baviti javnom scenom. Tea je dete koje je prvo proplesalo, pa prohodalo. Znala sam da će biti u nekim umetničkim vodama, imala je od koga i da nasledi. Tata joj je umetnik, od mene je možda usvojila sklonost ka medijima. Nisam baš mislila da će biti pevačica, možda pre da će se baviti glumom - otkrila je Teina mama jednom prilikom, prenosi "Hello".

Kurir.rs/Blic.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Tea Tairović počela koncert  Kurir