MILION DINARA ZA SAMOHRANOG OCA PETORO DECE! Željko Mitrović pomogao još jednoj ugroženoj porodici

Milorad Iličić, koji uprkos svojoj teškoj materijalnoj situaciji i sam pomaže onima kojima je pomoć potrebna, uverio se da se dobro dobrim vraća.

J Simonovic / Pink Media Group

Milorad Iličić iz Ripnja, nakon što ga je supruga napustila, sam se stara o petoro mališana -  Luki, Sandri, Aleksandru, Marku i Dušanu. Četiri dečaka i jednu devojčicu, Milorad hrani od prodaje ikona koje radi tehnikom duboreza. Sa svojih deset prstiju svakodnevno izrađuje mala umetnička dela koja neskromno daje za onoliko novca koliko naručilac može da izdvoji. U okviru kampanje 30 dana - 30 događaja, Željko Mitrović posetio je porodicu Iličić i donirao im milion dinara.

J Simonovic / Pink Media Group 

Samohrani otac Milorad je poznat po svom humanitarnom radu. Novac ne čuva samo za svoju porodicu, već šta god da zaradi, deo nameni bolesnoj deci. Često objavljuje akcije na društvenim mrežama putem kojih prodaje ikone u svrhu lečenja bolesne dece.

“Kampanju povodom Pinkovog rođendana, koja se sastoji od 30 dana – 30 događaja, započeli smo sa humanitarnim akcijama u Zvečanskoj, pa kod samohrane majke Nade sa petoro dece. Danas, za 22. događaj izabrali smo samohranog oca Milorada sa petoro dece. Za Milorada smo pripremili donaciju od million dinara. Milorad je veliki lav, koji uspeva svoju decu da izvede na pravi put. On crta ikone i na taj način porodici obezbeđuje sredstva za život. Majka ih je pre nekoliko godina napustila, on je izgubio posao i od tada radi sa ikonama. Interesantna stvar je kada dobije novac od ikona, taj novac često daje drugima za koje smatra da im je novac potrebniji. Sve u svemu – jedna dirljiva priča. Velika je čast dati Miloradu donaciju, jer će je upotrebiti za kupovinu mašina pomoću kojih će lakše da radi i bolje zaradi. Pored ovog, imaćemo još dva humanitarna događaja. Humanitarni bal za decu bez roditeljskog staranja 24. septembra i useljenje u kuću majke Nade sa petoro dece 26. septembra. Veoma smo ponosni na naše humanitarne akcije.” – rekao je Mitrović.

J Simonovic / Pink Media Group 

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group bio je ganut Miloradovljevim požrtvovanjem, kako prema svojoj porodici, tako i prema deci kojoj je takođe pomoć potrebna i kao veliki humanista poželeo je da Miloradu, Luki, Sandri, Aleksandru, Marku i Dušanu da svoj doprinos za bolje sutra.

U okviru kampanje 30 dana - 30 događaja, Željko Mitrović ne planira da se zaustavi sa humanitarnim akcijama, već kako je sam naveo – čak jedna trećina je baš njima posvećena.

Promo