Slavni prijatelji Paf Dedija u panici: Isplivao snimak Eštona Kučera kako govori o ozloglašenim žurkama

Repera su, uz druge optužbe, optužili i za organizovanje žurki koje je zvao "Freak Offs", a na kojima je svoje navodne žrtve drogirao, terao na seksualne odnose koji su trajali danima. ‘

Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Reper Šon Kombs, poznat kao Paf Dedi, bio je omiljen među slavnim ličnostima, bilo da su pevači, influenseri pa čak i članovi kraljevske porodice. Tokom svoje karijere je postao i poznat po zabavama koje je organizovao, a koje je posećivala samo elita. Međutim, svoje dobre, slavne prijatelje bi mogao da izgubi nakon što su ga ovih dana uhapsili uz optužbe za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, otmicu, kriminalna dela povezana s prostitucijom, podmićivanje...

Repera su, uz druge optužbe, optužili i za organizovanje žurki koje je zvao "Freak Offs", a na kojima je svoje navodne žrtve drogirao, terao na seksualne odnose koji su trajali danima, nakon čega su žrtve odlazile kući pune povreda. Reper se izjasnio nevinim za sve optužbe.

On se trenutno nalazi u zatvoru, a njegove slavne kolege mogle bi da se nađu u problemu. Neimenovani policajac je za New York Post rekao kako su svi koji su prisustvovali i učestvovali u njegovim "seks zabavama" prikazani na videima koje je reper snimao. "Snimljeni ste iz svakog mogućeg ugla, uključujući uglove za koje niste ni znali", rekao je on.

Iako se još uvek ne zna ko bi mogao da se nađe na spisku slavnih koji su učestvovali u ovim zabavama, poznato je ko se provodio s njim tokom godina.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dedi je godinama bio u dobrim odnosima sa Džastinom Biberom, koji je repera upoznao dok je bio tinejdžer. Njihovo prijateljstvo je započelo kad su Bibera otkrili Ašer i Skuter Braun, pre nego što se proslavio širom sveta. Nakon reperovog hapšenja se na društvenim mrežama proširio video 15-godišnjeg Džastina i Dedija, koji su brojni opisali "jezivim". U njemu je Šon pričao o tome da će 48 sati provesti s pevačem.

"Ima 48 sati s Dedijem gde ćemo se družiti, a šta ćemo raditi, ne mogu da otkrijem. Ali, to je zasigurno san svakog 15-godišnjaka", rekao je tada reper. Dodao je i kako je "dobio starateljstvo" nad Biberom. "Potpisao je s Ašerom, a ja imam zakonsko starateljstvo nad Ašerom otkad je napravio svoj prvi album. Nemam zakonsko starateljstvo nad Biberom, ali je sledećih 48 sati sa mnom i totalno ćemo poludeti", ispričao je.

Pap111 / SplashNews.com / Splash / Profimedia  Džastin Biber

Iako je često dolazio na Dedijeve zabave, prema izjavama izvora bliskim pevaču, Džastin nije znao šta se zapravo događa na tim zabavama. Nakon što je Dedi uhapšen, Džastin se osećao "uznemireno". Izvor je za Daily Mail rekao kako su Džastina jako iznenadile optužbe i da pokušava da ih shvati, pogotovo zato što je s Paf Dedijem sarađivao pre nešto manje od godinu dana.

Izvor je dodao da je Biber toliko uznemiren ovim vestima da ne može ni da raspravlja o njima, a navodno se i u potpunosti osamio. "Jako mnogo ljudi koji su mu pomogli da bude ono što je danas su bili jako bliski Dediju i to ga je u potpunosti zateklo. Džastin nije razgovarao o ovom još od pretresa reperovih imanja. Ni neće", rekao je izvor.

CJ Contino Collection / Everett / Profimedia 

Dodao je i kako Biber žali što je sarađivao s Dedijem prošle godine i da to nikada ne bi uradio da je znao šta se događa.

Na spisku stalnih gostiju na Dedijevim zabavama je Ašer, koji je i sam ranije priznao da je svedočio nekim poprilično "ludim stvarima" dok je živeo s Dedijem, kad je imao 14 godina. U "The Howard Stern Show" iz 2016. godine je pričao kako mu je bilo da živi s Dedijem 1994. godine. Rekao je kako je ideja da on živi s reperom bila Dedijeva, a sve zato što je on hteo da Ašer "vidi njegov stil života".

Voditelj ga je tada pitao da li je Dedijev dom često bio "pun žena i orgija", na šta je Ašer odgovorio: "Ne baš... Imao sam priliku da vidim neke stvari... Ne znam da li bih ja mogao da učestvujem ili uopšte shvatim ono što sam video. Bilo je poprilično ludo. Događale su se zanimljive stvari i ja ih nisam nužno shvatao", rekao je on tada.

BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Veliku vezu s Dedijem ima Dženifer Lopez, koja je s njim bila u vezi od 1999. do 2001. godine. Jednom prilikom je otkrila da je Dedi bio prvi muškarac koji ju je prevario, a rekla je i da je raskinula s njim zato što je osećala da on ne želi porodicu.

"To je bio prvi put da sam bila s nekim ko nije bio veran. Bila sam u toj vezi s Dedijem u kojoj sam plakala i bila luda. Nisam ga nikad uhvatila, ali sam znala. Rekao bi da ide u klub na nekoliko sati i onda se ne bi vratio to veče", rekla je jednom prilikom.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tokom njihove turbulentne veze su oboje bili i uhapšeni, u decembru 1999. godine. Sve se dogodilo nakon pucnjave u jednom klubu, a oboje su bili osuđeni zbog posedovanja oružja. Optužbe protiv nje su ubrzo odbačene jer je tvrdila da nije upletena u to.

Sestre Kim i Kloi Kardašijan i Kajli Džener takođe su prisustvovale žurkama u Dedijevom domu. Bile su prisutne i na raskošnoj proslavi njegovog 50. rođendana u njegovoj vili Holmby Hills, koju su ranije ove godine pretresli. Iste večeri je u kući bilo oko 600 gostiju, uključujući Džej Zija, Snupa Doga, Paris Hilton, Kobija Brajanta, Leonarda Dikaprija, Kanjea Vesta, Meri Džej Blige i druge.

Profimedia 

Na proslavi rođendana je bila i manekenka Naomi Kembel, koja je već godinama jako bliska s reperom. Njih dvoje su se često pojavljivali zajedno na raznim događajima, a neko vreme se nagađalo i da su u vezi. Koliko su bliski pokazuje i to da je Naomi pomogla da organizuje rođendane njegovih ćerki bliznakinja pre dve godine. Prošle godine je Kembel proslavila i reperov 54. rođendan, a fotografije s proslave su kasnije obrisali s društvenih mreža.

Pre gotovo 20 godina je Dedi upoznao i prinčeve Vilijama i Harija, koji su takođe bili na jednoj njegovoj zabavi. Osim njih se družio i s Vilom Smitom, di-džej Kaledom i brojnim drugima.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedna od slavnih osoba koja se povezuje s Dedijem je i glumac Ešton Kučer. On je 2019. u snimku za "Hot Ones" pričao smejući se o detaljima onoga što se događalo na Dedijevim žurkama, a sada ga mnogi korisnici društvenih mreža kritikuju i prozivaju, tražeći da progovori o svemu.

U videu je mladi Kučer priznao da se na Dedijevim žurkama mnogo toga događalo, ali je ostao suzdržan oko konkretnih detalja.

Na trenutak se činilo da je Kučer bio u iskušenju da otkrije detalj s Dedijevih ozloglašenih žurki, ali je zastao, rekavši:

- Ni to ne mogu da kažem...

Ipak, priznao je da su reperove proslave bile "čudne", iako nije precizirao koje, niti na koliko ih je bio.

Kučer je ispričao i kako je počelo njegovo prijateljstvo s Dedijem, prisetivši se da su se prvi put upoznali 2003. godine, kada je on još vodio MTV-jevu emisiju "Punk‘d".

Profimedia 

Kako je pisalo u optužnici, reper je na svojim zabavama navodno terao žene, od kojih su neke bile i tinejdžerke, na orgije koje su trajale danima. Navodno je organizovao i nadgledao "seks zabave", a ženama je davao razne droge, uključujući ekstazi, ketamin i BHB.

"Nakon "Freak Offsa" su Kombsove žrtve primale infuzije kako bi se oporavile od fizičkog napora i korišćenja droga", pisalo je u optužnici. Tužioci su rekli i da su reperovi zaposleni rezervisali sobe u hotelima za navedene zabave i obezbeđivali im zalihe ulja za bebe, lubrikanta i dodatnih posteljina.

Izvor blizak slučaju je rekao da su federalni agenti prikupili dokaze da žene nisu mogle da odu kad su htele, a navodno imaju i video dokaze da su žene bile "van sebe" tokom seksualnih odnosa.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

"KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić  Kurir televizija