NOVI DETALJI DRAME U OBRENOVCU! Prijavio da su ga bivša žena i šurak prebili, ali i opljačkali! Evo šta mu je sve ukradeno!

Kako nezvanično saznajemo, muškarac kog su pretukli bivša supruga i šurak, tvrdi i da je opljačkan, međutim, potraga za njima još uvek je u toku!

RINA

Muškarac (49) koji je sinoć obrenovačkoj policiji prijavio da su na njega fizički nasrnuli njegova bivša supruga i šurak, naknadno je prijavio i da je opljačkan, s obzirom na to da mu je, kako Kurir nezvanično saznaje, a prema tvrdnjama napadnutnog muškarca, nestao novac i još neki predmeti!

- Čovek je ušao isprebijan u policijsku stanicu i prijavio da su ga fizički napali bivša supruga i njen brat. Međutim, tu nije bio kraj drami, jer je prebijeni čovek shvatio i da je opljačkan, a policiji je rekao da sumnja upravo na njih dvoje - kaže nezvanično izvor Kurira.

Inače, on je i dodao da su mu pored određene sume novca, a kako kaže, reč je o 40.000 dinara, nestale su mu i patike, ali i zlatna narukvica.

Kako smo ranije pisali, policija je odmah po prijavi reagovala, međutim, odlaskom na adrese prijavljenih osoba nikoga od njih nije zatekla kod kuće, tako da je potraga za njima u toku.

Slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu, a za osumnjičenima se intezivno traga.