Nezaboravni vikend na Oplencu uz VODAVODA Vodicu

Veliki broj razdraganih mališana i njihovih roditelja okupio se na ovogodišnjem Dečjem festivalu na Oplencu, koji već sedmu godinu zaredom predstavlja jedinstvenu priliku za najmlađe da provedu vikend u prirodi, baveći se kreativnim radionicama koje kroz igru i smeh stimulišu njihov razvoj.

Promo

 Festival postaje tradicija i simbolizuje radost, porodične vrednosti, zajedništvo i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Fondacija "Koreni", čiji su osnivači Njihova kraljevska visočanstva princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević i ove godine je organizovala bogat program za decu i roditelje. Uprkos pomeranju festivala zbog loših vremenskih uslova, manifestacija je privukla veliki broj posetilaca.

"Ove godine smo imali zadovoljstvo da ugostimo veliki broj mališana, što nas ispunjava radošću, jer verujemo da je svaki osmeh na njihovim licima znak uspeha. U današnjem dinamičnom svetu, želimo da podstaknemo porodice da usvoje zdrav način života i uživaju u aktivnostima na otvorenom. Jahanje, grupni i pojedinačni sportovi, kreativne i edukativne radionice, folklor, ples, kao i učenje o prirodi i nauci kroz zabavu – sve to činilo je ovaj događaj posebnim” istakla je princeza Ljubica Karađorđević.

Kao ponosni partner festivala, VODAVODA Vodica je bila verni saputnik svih posetilaca. Najmlađi su uživali u druženju sa razigranim VODAVODA Vodica junacima koji su ih pratili kroz maštovite radionice i igre. Kada se mališani prepuste igri i zabavi, često i ne primećuju da su žedni i zato je važno da unose vodu u optimalnim količinama.

“Ovo je jedinstvena prilika da deca i roditelji uživaju u prelepoj prirodi i raznovrsnim aktivnostima sa našim VODAVODA Vodica junacima, koji su osvojili srca mališana koji ih prepoznaju i uvek im se raduju. Tradicionalno smo deo festivala koji slavi radost, igru i zajedništvo naših najmladjih, jer ovaj festival ne samo da pruža nezaboravne trenutke, već pomaže deci da usvoje zdrave navike. Svaki osmeh koji izmamimo na licima mališana i njihovih porodica za nas je najveća radost i nagrada”, istakao je Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda VODAVODA.

Festival ima dobrotvorni karakter i prikupljene donacije biće usmerene ka proširenju dečjeg igrališta na Oplencu.

Promo