SKANDAL! LAŽNA FOTOGRAFIJA LEBRONA DŽEJMSA RUŠI INTERNET! Povezuju ga sa uhapšenim reperom, slika koja se pojavila preti da mu uništi ugled!

Fotografija na kojoj se ne nalazi pravi Lebron Džejms napravila je haos na društvenim mrežama.

GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena našao se u centru skandala zbog slike koja je osvanula na internetu još pre nekoliko meseci, a za koju se mnogi pitaju da li je stvarna, ili lažna.

Na njoj se vidi Lebron obučen kao sobarica u kratkoj haljini i ponovo je aktuelna zbog povezanosti mnogih javnih ličnosti, a među njima  i Lebrona sa Paf Dedijem, reperom koji je nedavno uhapšen.

Džejms u pomenutom kostimu pozira pred ogledalom na kojem slika selfi, a mnogi su se zapitali da li se radi o pravoj fotografiji.

Sudeći prema izveštaju iz SAD, odnosno tekstu na sajtu "sportskeeda.com" još iz aprila ove godine kada se fotografija pojavila, radi se o kreaciji veštačke inteligencije ili dobro odrađenom fotošopu.

To nije prvi put da je baš Lebron na lažnim fotografijama, pošto je tokom 2023. godine dokazano da fotografije na kojima se nalazi u roze majici i suknji takođe nisu prave.

Sada je, za potrebe "hajke" na slavnog košarkaša, "iskopan" i isečak od pre nekoliko meseci sa jednog lajva na društvenoj mreži Instagram kada je Džejms izgovorio sledeće:

"Nema žurke kao što je Dedijeva žurka".

Paf Dedi se suočava se sa višestrukim optužbama za trgovinu ljudima, reketiranje, kao i za prevoz žena radi bavljenja prostitucijom. Izjasnio se da nije kriv.

Reper je decenijama bio centralna ličnost u Holivudu, družio se sa mnogim zvezdama kao što su Džej Zi i Bijonse, Rik Ros, Ašer i Džastin Biber.

Dedijevom raskošnom 50. rođendanu, održanom u vili na Beverli Hilsu 2019. godine, prisustvovali su i Kim Kardašijan i Kanje Vest, Leonardo Dikaprio, Farel i Snup Dog.

Bivši američki tužilac Rahmani govorio je za "The Sun" o tome kako bi na njegove slavne prijatelje moglo uticati predstojeće suđenje.

Džej Zi i druge poznate ličnosti mogu dobiti sudski poziv, ali će gotovo sigurno iskoristitit svoju privilegiju Petog amandmana protiv samooptuživanja i odbiti da svedoče. Posebno treba da se plaše osobe koje su učestvovale u seksualnim radnjama, jer mogu biti optužene i za trgovinu ljudima ili prostituciju, u zavisnosti od toga da li su prema žrtvama upotrebili pretnju ili silu“, rekao je on.

Rahmani veruje da repera niko od njegovih dobro poznatih prijatelja neće podržati u budućnosti, i da mu leđa mogu čuvati samo porodica i najbliži prijatelji dok se suočava sa dugogodišnjom kaznom zatvora.

Christopher Polk / Getty images / Profimedia  Lebron Džejms i Paf Dedi 2013. godine

Optužbe za zlostavljanje protiv repera prvi put su izašle na videlo pre godinu dana kada ga je njegova bivša devojka, pevačica Kesi Ventura, tužila za silovanje i fizičko zlostavljanje.

Na kraju se nagodila sa njim, ubrzo nakon što je CNN dobio ekskluzivne snimke nadzora na kojima ju je on navodno fizički napao u hodniku hotela u Los Anđelesu.

Paf Dedi je trenutno optužen u najmanje osam građanskih predmeta gde ga više ljudi koji optužuju za seksualno zlostavljanje i druge nezakonite aktivnosti.

U optužbama se navodi da je Combs „zlostavljao, pretio i primoravao žene i druge oko sebe da ispune njegove seksualne želje“.

Američki okružni sudija odbio je jemstvo u sredu nakon što su i tužilaštvo i odbrana izneli svoje dokaze, navodeći da je dokazano "jasnim i ubedljivim dokazima" da kaucija - bez obzira na iznos - ne može da garantuje da reper neće uticati na svedoke.

Minimalna kazna zatvora ukoliko bude osuđen je 15 godina.

Kurir sport

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović pokazao zube Lebronu Džejmsu  RTS