Grupa Legende najavila jubilarni 60. koncert u Sava Centru za 17. novembar – ulaznice u prodaji od danas!

Grupa Legende, koja već decenijama osvaja publiku svojom jedinstvenom muzikom i neponovljivom emocijom, održava svoj jubilarni 60. koncert u beogradskom Sava Centru 17. novembra, u organizaciji Skymusic-a.

Promo


Ovaj koncert predstavlja poseban trenutak u karijeri benda, koji je kroz godine postao simbol kvalitetne muzike i vrhunskih nastupa, sa numerama koje su u protekle tri i po decenije postale evergrin domaće scene.


Od osnivanja 1988. godine, Legende su stvorile prepoznatljiv muzički izraz, spajajući tradicionalan zvuk sa modernim aranžmanima, i postale su sinonim za autentičnu interpretaciju i kvalitetnu muziku. Svaki njihov nastup odiše posebnom energijom, a pesme poput "Ne veruj", "Ne pitaj", "Četrdesete" i mnoge druge obeležile su generacije slušalaca, stvarajući neraskidivu vezu između benda i publike.


Svoj 59. koncert u Sava Centru Legende su održale pre više od pet godina, a jubilarni 60. koncert je način da se još jednom oduže svojoj vernoj publici i proslave višedecenijski uspeh na velikoj sceni.


Ulaznice za koncert mogu se nabaviti već danas, putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

Promo