TINEJDŽERKA BEZ VOZAČKE DOZVOLE I POD DEJSTVOM DROGE IZAZVALA UDES U RATKOVU: Jezivi detalji saobraćajke u kojoj je stradao motociklista (33)

N. S. (18) koja je izvazvala udes u kom je poginuo Nemanja Kalajdžija biće sutra privedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Somboru

Printscreen/Facebook

N. S. (18) iz Ratkova, koja se sumnjiči da je juče izazvala tešku saobraćajnu nesreću na putu Odžaci - Ratkovo u kojoj je nastradao motociklista Nemanja Kalajdžija (33) iz Sonte, nema položen vozački ispit ni za jednu kategoriju, a sumnja se da je "audijem A4" upravljala pod dejstvom kokaina!

Kako Kurir nezvanično saznaje, zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće, preti joj do 12 godina zatvora. 

Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Somboru Zoran Divjak, potvrdio je Kurir da je tinejdžerki određeno zadržavanje.

- Sutra će biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Somboru - kratko je potvrdio glavni tužilac.

N. S. kretala se iz pravca Ratkova ka Odžacima i sumnja se da je preticala preko pune linije.

- Vozeći bez vozačke dozvole, kako se sumnja, preticala je kolonu vozila i udarila u motocikl kojim je upravljao nastradali Nemanja. Direktno su se sudarili - ispričao je jedan očevidac nesreće. 

Nesrećni Sonćanin je iza sebe ostavio suprugu i maloletnog sina.

Po rečima njegovih komšija, bio je dobar čovek koji je puno radio kako bi svojoj porodici obezbedio pristojan život. Držao je dve prehrabmene prodavnice i stovarište ogreva. Vest o njegovoj tragičnoj pogibiji ostavila je u šoku njegove brojne prijatelje, ali i celo selo.

Kurir.rs/ Jasminka Miljuš