ONI SU DOKAZ DA LJUBAV U TREĆEM DOBU MOŽE BITI PRELEPA! Upoznali su se na letovanju u Turskoj, a priča je kao iz bajke: Upoznajte Bebu i Lazara

Kurir Televizija

Ljubav u trećem dobu i te kako je moguća. To nas je naučio ovog leta zaljubljeni par iz voza, koji je uslikala jedna putnica u romantičnom ambijentu. Društvenim mrežama se taj prizor širio velikom brzom, a ovoga puta ih je Kurir televizija pronašla u Sremskoj Mitrovici.

Svi su se pitali ko su muškarac i žena koja je dremala na njegovom ramenu i gledali su zajedno u nepreglednu ravnicu dok su putovali vozom, oni su par koji je već tri godine u zreloj vezi, a dokaz su da treće doba nije prepreka za ljubav i uživanje. Beba je iz Smederevske Palanke, a Lazar je iz Sremske Mitrovice.

This browser does not support the video element.

Evo kako se upoznao par u trećem dobu i pokazali da ljubav ne zna za prepreke  Kurir televizija

- Iz Palanke smo išli ka Beogradu, a kod Novog Beograda je nastala ta fotografija, jedna gospođa je bila malo dalje od nas, ali nas je primetila, a ja sam se u putu naslonila na njega i tako verovatno zaspala. Obično spavam u vozu kada god da putujem. Ta žena je to slikala, njoj je to bilo simpatično, a nije nam ništa rekla, pa čak ni da nas je slikala. Ona je to valjda poslala dalje, ta slika je izašla svuda, a mi smo bili iznenađeni - rekla je Beba o čuvenoj fotografiji.

Upoznali su se u Kušadasiju, u Turskoj, bili su penzioneri samci sa svojim prijateljima, a onda su postali nerazdvojni. Kako oni kažu, sam Bog im je sve namestio, bili su u hotelu soba do sobe, pa je tako sve i krenulo. 

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

"Zovu me mladi da vodimo ljubav i da ih vodim na letovanje!" Haos u emisiji nakon izjava penzionerki, voditeljka van sebe  Kurir televizija