ŽELJKO SAMARDŽIĆ PUSTIO KOSU, A JOVANA PAJIĆ PRAVILA CIRKUS! Uhvatili smo pevače na aerodromu u kasne sate, njihova reakcija je hit! KURIR PAPARACO

Bivša supruga Saleta iz Tropiko benda bila je u prirodnom izdanju i bez trunke šminke, u crnim helankama i dukserici, a posebno su bile zanimljive njene patike s leopard dezenom.

Kurir, Damir Dervisagić

Prethodni vikend je bio berićetan za naše estradnjake, pa smo tako u nedelju uveče na aerodromu "Nikola Tesla" zatekli Željka Samardžića i Jovanu Pajić.

Kurir 

 Najpre se pojavio Željko, koga u prvi mah zbog promene imidža mnogi nisu ni prepoznali. Pevač je pustio kosu i brzo je protrčao pored okupljenih medija. On se kamuflirao kačketom, a za putovanje je izabrao crnu trenerku.

Kurir 

 Nedugo posle toga u Beograd je sletela i Jovana Pajić, bivša supruga Saleta iz Tropiko benda i vlasnica hita leta "Ludilo moje". Jovana nije bila zadovoljna što ju je sačekao veliki broj foto-reportera, koji su se tu okupili zbog dolaska glumice Koraime Tores, a kad je videla da je primećena, počela je da se ludira i izvodi cirkus za medije. Jovana je bila u potpuno prirodnom izdanju i bez trunke šminke, u crnim helankama i dukserici, a posebno su bile zanimljive njene patike s leopard dezenom.

Kurir 

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OD TOGA SE NE TREBA BRANITI" Jovana Pajić otkrila sve o snimcima sa Marijom Šerifović: Uzaludno bi bilo da zalazim u detalje!  Kurir televizija