CECA SE POJAVILA NA SNIMANJU I ŠOKIRALA SVE! Jedva obuzdala poprsje, sve se vidi, ona nasmejana a prisutnima popadale vilice (FOTO)

Ceca je danas na snimanju "Zvezde Granda" došla u providnoj bluzi i izenandila sve prisutne.

ATA images

Ceca Ražnatović, danas se na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", pojavila u kombinaciji koja je iznenadila sve. Pevačica je na sebi imala providnu bluzu, koja je istakla sve njene obline.

Momenat kada je Ražnatovićeva izašla iz auta u potpuno providnoj bluzi, ispod koje je nosila crni brushalter koji je istakao njeno bujno poprsje, šokirao je sve, a na sebi je imala i crne pantalone sa velikom ržom na jednoj nogavici.

ATA images 

Ovaj nesvakidašnji stajling ukombinovala je sa crnim visokim potpeticama, i malenu torbu marke "Šanel", koju je nosila u rukama. Od nakita je imala samo samo sat i crne minđuše.

ATA images 

Podsetimo, Ceca je potpisala ugovor do 2027. godine, do kad će sigurno biti na mestu člana žirija u Zvezdama Granda.

Ceca neće sedeti u žiriju za dosadašnji honorar od 600.000 evra, odnosno 200.000 evra po sezoni. On će od septembra biti znatno viši.

- U prvom ugovoru jedna od klauzula bila je ta da će se Ceci, ako se premaše očekivanja, honorar u narednom ugovoru biti za 30% veći. To znači da Ceca po sezoni više neće dobijati 200.000 evra, nego 260.000 evra. To dalje znači da za tri sezone neće uzeti 600.000, nego 780.000 evra - otkriva izvor.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ceca Ražnatović nakon finala Zvezda Granda  Kurir televizija